• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Flamewar o maximální rychlosti

Status
Neotevřít pro další odpovědi.
Laicky závodník a neuvědomil si ze ty auta je třeba držet na kvaltu kde má největší tocivy moment Tak jasně že tam nervu šestku když má ještě dost síly předchozí kvalt. Ach jo. Proč má spousta lidí dnes potřebu někomu vnucovat že je v něčem něco extra a pak se téměř ztrapnit svým neumem.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Díky za tvůj názor, jsem ochoten kdykoliv dát sprint s tebou (v plném provozu) a tvým silnějším autem. Když já blbnul s auty, byl si v plenkách.

Díky za tvůj názor, jsem ochoten kdykoliv dát sprint s tebou (v plném provozu) a tvým silnějším autem. Když já blbnul s auty, byl si v plenkách.
Tak až si prosím budete někde porovnávat kdo je větší deb... v plném provozu, tak to prosím napište ať raději zůstanu doma. Hřbitovy jsou plný těhle "mistrů světa".

Tak až si prosím budete někde porovnávat kdo je větší deb... v plném provozu, tak to prosím napište ať raději zůstanu doma. Hřbitovy jsou plný těhle "mistrů

Jezdi si jak chceš jsi dospělý určitě i vyježděný, ale
prosím tě v dobrém … ujisti mě, že nejsi z Libereckého kraje ?! Děkuji

No jestli jsi ročník 68 tak tím co píšeš mi připomínáš kluky co začínají teprva jezdit. Nemám potřebu něco s tebou porovnávat. Stačí že nerozumíš tomu jak vnímat výkon jednotlivých motoru a radis šestku jakože závodník když auto tahá tyhle rychlosti ještě na čtyřku, stačí jak se tu věčně chlubis aniž by to někdo potřeboval vědět a stačí že jako velký odborník si neuměl najít vlákno odemčení výkonu a založil nové
Ačkoli nemám potřebu se do tebe nějak navážet a cením že máš mazdu ale tvé příspěvky mě k tomu nutí. Trochu pokory k těm co tu jsme... Díky

Urazit mě může jen inteligentní člověk, a to ty nejsi ubožátko, pojď si to vyřídit, když máš se mnou problém a nemel tu hov... Nikomu nic nevnucuji a prosím ty už nic nepiš k mým příspěvkům, i kdybys náhodou měl pravdu.... Děkuji, Jsi nevychovanej rozmazlenej fracek. Tím jsem s tebou skončil nýmande.

Ahoj. Tak mám už i stage 1, a podařilo se mi na tachometr dostat 208km/h, takže už jsem spokojenej, že nemá žena lepší motor:)
Jinak bylo to opravdu na 5 plnej až do omezovače 6ka by ještě možná něco pustila z kopečka:) 4ka má omezovač cca na 185 pak padne a ztrácím výkon než zařadím 5. Otáčky jsem nestíhal, honil mě borec s novým Passatem:) nevím co měl za obsah, ale předjel mě až když jsem odbočoval z dálnice, ukázal mi palec nahoru a jel dál. Zábavná cesta zpět...

Pánové dost ! Tato konverzace se nepovedla…Nico68 zkus jak doporučuje shr3k stage 1 a uvidíme co se bude dít !!!! Pak se bude řešit dál… nechci omlouvat Polsonside, ale reakce je nás všech asi na tvůj psaný styl jizdy… jen tě prosím v plném provozu zpomal na okruhu Brno nebo Most tam dej Mazdě po krku ! Hlavně Nico68 ať se vrátíme vždy domů .

Ahoj. Tak mám už i stage 1, a podařilo se mi na tachometr dostat 208km/h, takže už jsem spokojenej, že nemá žena lepší motor:)
Jinak bylo to opravdu na 5 plnej až do omezovače 6ka by ještě možná něco pustila z kopečka:) 4ka má omezovač cca na 185 pak padne a ztrácím výkon než zařadím 5. Otáčky jsem nestíhal, honil mě borec s novým Passatem:) nevím co měl za obsah, ale předjel mě až když jsem odbočoval z dálnice, ukázal mi palec nahoru a jel dál. Zábavná cesta zpět...
Jsi rychlejší teď jsem to dopsal !

Urazit mě může jen inteligentní člověk, a to ty nejsi ubožátko, pojď si to vyřídit, když máš se mnou problém a nemel tu hov... Nikomu nic nevnucuji a prosím ty už nic nepiš k mým příspěvkům, i kdybys náhodou měl pravdu.... Děkuji, Jsi nevychovanej rozmazlenej fracek. Tím jsem s tebou skončil nýmande.
Podívej to už trochu přeháníš nemyslíš? Tak zaprvé nehraj si tu na hrdinu nad 42 letym chlapem o 110kg co dělá 16 let box a uklidil by tě jednou ranou a za další. Píšu pouze věcné připomínky který tě nijak neuraží a ty hned tohle? Poprosím admina aby jeho způsoby uklidnil nebo rovnou blokoval profil. Píšu hovna ale hned jako první jsem ti poradil a mám 2tisice příspěvku za xlet. Čekal bych spíše omluvu.

Ano, stage 1 jsem psal před tebou, jj už jsem vyzkoušel a slibuji, že budu jezdit řádně, skoro podle předpisů a nebudu již riskovat. Jen mám radost z Terezky a chtěl jsem vědět, co umí novější motor.

A tobě píši poslední věty! Nikdy nepodceňuj svého nepřítele, velmi rychle a náhle můžeš padnout ty. Já dělal bojové sporty od 17 let a mám 90 kg.. jinak jsem měl 105 v zimě, mám toho za sebou dost a byl jsem poražen jen párkrát, teď budu zase pomalu nabírat a cvičit.. to je vše, už nebudu na tebe reagovat. Nikdy nepodceňuj svého nepřítele!!!

Ano, stage 1 jsem psal před tebou, jj už jsem vyzkoušel a slibuji, že budu jezdit řádně, skoro podle předpisů a nebudu již riskovat. Jen mám radost z Terezky a chtěl jsem vědět, co umí novější motor.
Jsem rad, ze jsi spokojeny ! Důvod proč to shr3k pro nás dělá ! Hlavně tam dávej 100 oktanový benzin na 95 už zapomeň. Hezky víkend všem

A tobě píši poslední věty! Nikdy nepodceňuj svého nepřítele, velmi rychle a náhle můžeš padnout ty. Já dělal bojové sporty od 17 let a mám 90 kg.. jinak jsem měl 105 v zimě, mám toho za sebou dost a byl jsem poražen jen párkrát, teď budu zase pomalu nabírat a cvičit.. to je vše, už nebudu na tebe reagovat. Nikdy nepodceňuj svého nepřítele!!!
Za tohoto nového člena fakt gratuluji🫣 Běž si užívat tu stage 1 a asi raději už tečka.

Status
Neotevřít pro další odpovědi.
Back