A co by tě zajímalo? Chceš fotečku, SPZ, nebo mi půjdeš klepat na dveře? Budeš se divit, ale na fórum mě přivedla touha bližšího poznání aut Mazda. Chtěl jsem číst o nápadech, zkušenostech, řešení problémů od lidí, kteří tomu rozumí a jsou zasvěcení více než já. I takové jsem tu poznal. Od některých se mám hodně co učit a považuji je za nadšence a mágy. Jmenovat už nikoho nebudu. Po mém vědomém dupnutí do vosího hnízda by to nebyla pochvala, ale pověstný polibek smrti. Přišel jsem na fórum nejen číst, ale podělit se i o své zkusenosti být jen uživatelské, jelikož nejsem přímo z oboru. Pokud se tu nemusí jen poklonkovat několika vyvoleným s jejichž nazory nesouhlasím a mám názor či zkušenost vlastní opačnou, tak mě nechte pokojně diskutovat a argumentovat. Pokud ne, a jedná se o sešlost širší rodiny pochopím, že se u vašeho stolu musím chovat způsobně a říct o sestřenici, že mi její parfém nevoní bude bráno za nevhodné a bude na mě pohlíženo jako na černou ovci. Zatím to tak na mě působí. Nikoho neurážím a do nikoho se nenavážím. A pokud to co píšu někoho pobuřuje tak to bude asi proto, že má jak se v Berouně a okolí říká máslo na hlavě.