• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Hudba do auta

Za mě momentálně (už nějakej ten rok vždy v pravidelných vlnách) třeba tohle :happy::headphone:

Neco pro otrlejsi konzumenty elektronicke hudby v podobe temnejsiho tuc-tuc :rolleyes:. Pro idealni prozitek vyzaduje otocit potenciometr hlasitosti co nejblize jeho maximu, pokud to vydrzi vase aparatura (nebo vibrujici plasty ve voze) :D.

Crypsis - Program Hostile (feat. MC Nolz)

Ostatne cele album Crypsis - Program Hostile jsem si v poslednich dnech oblibil na cestovani do prace.

...tak nejak se nemuzu v posledni dobe ubranit pocitu, ze ten, kdo sebere tatinkovi osciloskop s generatorem tonu nebo bileho sumu a vyda se na nejaky
koncert, se objevi zahy jako "uznavany umelec" s miliony shlednuti na YT. Kam se podela melodicka hudba 80. let ve stylu Sandra, Sabrina, Motor Head, Scorpions,
Citron, Queen a pod? :)

Sandra, Sabrina, Motor Head.......
čéče zařadit tyhle dvě popový divy vedle Lemmyho by mě nikdy nenapadlo :D A taky v době Motorhead by málokdo dával tuhle kapelu jako vzor melodičnosti ... holt v době meziplanetárních přenosů se musí i hudba přizpůsobit ......

Poslední úprava moderátorem:
Hudba ktorú spomínaš @Kadargo je v našich SRDCIACH! A stále bude, až pokiaľ nezomrieme. Potom naši potomkovia objavia platne, pásky a cédéčka a nebudú chápať, že čo sú to za krásne melódie :)

Ja nechal tri dny bezet streamripper s navolenym streamem radia Hard&Heavy Metal Hits. Ted jsem to zkopiroval do telefonu (necely 1GB v mp3) a jdu si tu smes poslechnout :) (v metru, pres sluchatka) :)

Odesláno z mého SM-N9100 pomocí Tapatalk

Kam se podela melodicka hudba 80. let ve stylu Sandra, Sabrina, Motor Head, Scorpions,
Doba se meni, lidi se meni, zvyky se meni a i hudba se meni. Jen vzdechy, ze spravna hudba je ta z clovekova mladi, zustavaji :D. A je jedno, jaka je to generace.

...snažim se nebejt konzerva a poslechnout si všechno nový, ale něco mi prostě melodicky hlava nepobere ať je to nový anebo starý... i některej D'n'B mi už přijde docela dobrej .... poslouchám Radio 1 a dost používám Shazam ve spojení se Spotify, aby mi neuteklo nic, co zrovna slyším a líbí se mi to.

...tak nejak se nemuzu v posledni dobe ubranit pocitu, ze ten, kdo sebere tatinkovi osciloskop s generatorem tonu nebo bileho sumu a vyda se na nejaky
koncert, se objevi zahy jako "uznavany umelec" s miliony shlednuti na YT. Kam se podela melodicka hudba 80. let ve stylu Sandra, Sabrina, Motor Head, Scorpions,

melodicka hudba sa dnes vola new retro wave (synthwave, synthpop...)

Letos je to tu nějaký mrtvý... trochu zatopíme ;):cool:

Takže volume doprava... :headphone:

rokeři a klasici prominou a muj prispevek prejdou bez povsimnuti,naopak techno typci at se uvolni a nechaji se unaset na vlne techno jizdy:)

Podle nálady. Od 90 léta po heavy metal. Dechovku nee.

Já poslouchám prakticky vše co se mě nějak líbí (krom dechule). Takže klidně od techna, přes popík až třeba po black metal :).
Ale poslední dobou ujíždím na tomhle:

Ještě jsem zjistil, že budou mít koncert za tři dny v Polsku ve Varšavě, tak jsem nasraný, že jsem to nezjistil dřív. Asi by to byl zážitek vidět na živo Hizaki a Teru jak to hoblují na ty kytary :).

Já poslouchám prakticky vše co se mě nějak líbí (krom dechule). Takže klidně od techna, přes popík až třeba po black metal :).
Ale poslední dobou ujíždím na tomhle:

Ještě jsem zjistil, že budou mít koncert za tři dny v Polsku ve Varšavě, tak jsem nasraný, že jsem to nezjistil dřív. Asi by to byl zážitek vidět na živo Hizaki a Teru jak to hoblují na ty kytary :).

Hmm, vizuálně dobrej úlet, hudebně to taky docela ujde, ale mě osobně moc nesedí ten zpěv... Ale jinak zajímavé :)

Back