Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
čéče zařadit tyhle dvě popový divy vedle Lemmyho by mě nikdy nenapadlo A taky v době Motorhead by málokdo dával tuhle kapelu jako vzor melodičnosti ... holt v době meziplanetárních přenosů se musí i hudba přizpůsobit ......Sandra, Sabrina, Motor Head.......
Jsem na tom stejně. už týdenJá teda teď v autě nefrčim nic jinýho než novou Metallicu!!!!
Doba se meni, lidi se meni, zvyky se meni a i hudba se meni. Jen vzdechy, ze spravna hudba je ta z clovekova mladi, zustavaji . A je jedno, jaka je to generace.Kam se podela melodicka hudba 80. let ve stylu Sandra, Sabrina, Motor Head, Scorpions,
Citron, Queen a pod?
...tak nejak se nemuzu v posledni dobe ubranit pocitu, ze ten, kdo sebere tatinkovi osciloskop s generatorem tonu nebo bileho sumu a vyda se na nejaky
koncert, se objevi zahy jako "uznavany umelec" s miliony shlednuti na YT. Kam se podela melodicka hudba 80. let ve stylu Sandra, Sabrina, Motor Head, Scorpions,
Citron, Queen a pod?
Já poslouchám prakticky vše co se mě nějak líbí (krom dechule). Takže klidně od techna, přes popík až třeba po black metal .
Ale poslední dobou ujíždím na tomhle:
Ještě jsem zjistil, že budou mít koncert za tři dny v Polsku ve Varšavě, tak jsem nasraný, že jsem to nezjistil dřív. Asi by to byl zážitek vidět na živo Hizaki a Teru jak to hoblují na ty kytary .