• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé III. Královehradecký Mazda sraz

Koukám že je změna programu,určitě se na přehradě sastavim,práce s kamenem je moje práce,nenechám si ujít tuto
nádhernou praci našich předků.
Tak doufám,že si nějaký kámen z přehrady neodvezeš.;)

Taky bych se chtěl zastavit na přehradě.

Už se ví trasa cesty?
Kde bych se zařadil.

Přátelé Mazďáci :)
Víkend se už blíží, účastníci přibývají. Zítra jedeme ještě znovu najet trasu, tak napíšu podrobnější popis trasy, s fotodokumentací. Popřípadě kdo by nestihl "zahájení", zavolejte mi a já Vám řeknu, kde se právě nacházíme. Tady je číslo: 739 491 930.
Moc se na Vás těším!

PS: Zatím to vypadá, že počasí bude opravdu super! ;)

@romin já se přizpůsobím, řekněte mi v kolik tam mám být a budu tam +/- nějaké minutky:-) a nepojede ještě někdo?

Supr! Já jsem teď přišla teprve z garáže.. Moc se na Vás všechny těším! :)

Vypadá to, že by mi to konečně mohlo vyjít, snad se kolem 12:00 dostavím a zúčastním spanilé jízdy ;)

Tak ja nechala taky pripravit, a dopadla jsem takle-nerikam, ze to vzniklo pri myti, ale pry je to dost pravdepodobne od hadice vapky, Natural se mi na slibil mrknout a zkusit rozlestit, ale stejne jsem smutna. IMG_0198.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja jdu pucovat vnitřek. Těším se

Vypada to na super seslost, ale Prostejovska flotila bohuzel nedorazi, jine plany. Tak hlavne at se povede srazek. ;-)

Neklapne :(.
Nesehnali jsme hlídání pro pesany. Měly jsme ho domluveny, ale včera to na poslední chvíli bylo zrušeno.

V každém případě si to tam užijte a očekávám hodně fotek a snad se potkáme na jiném srazu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back