• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Instalace další zásuvky

Zbyněk

člen KLANu
69
Mám k vám otázky, dá se v autě nainstalovat další zásuvka ( nejlépe v zadní části) aby byla po vypnutí motoru neaktivní? Kde vzít toto napájení?

Poslední úprava moderátorem:
Asi bych se inspiroval nějakým návodem na montáž kabeláže tažného zařízení a použil odbočku z pojistkové skříně u levé nohy řidiče. Záleží také, kolik A chceš odebírat.

Poslední úprava:
Já použil do pojistkové skřínky u řidiče takový rozbočovač s odbočkou a pojistkami (původní + odbočka - Aliexpress) kabel protáhl pod plastovým krytem prahu dozadu a pod zadním sedadlem do kufru zase pod koberci a dotáhl jsem ho do té skříňky co je vpravo v kufru na drobnosti. Nechtělo se mi vrtat plasty v kufru a tak jsem ji tam s trochu delším kabelem nechal (v té skříňce) když potřebuji např. ledničku v kufru, vyndám zásuvku ze skříňky a zapojím, pak za uklidím zpět....

Back