• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Instalace tažného zařízení

• Vlákno založil Vlákno založil mrpcz
  • Datum založení Datum založení
ahoj klidně napiš PM, myslím že montáž není problém. Dělali jsme to u nás na servise na svoji M6, cena záleží na typu (sundavací, pevné) servis je v Lipníku

Zdravím,minulý týden jsem koupil 6ku rok 2015 a rád bych pořídil tažné,našel jsem si na autodoc Umbra Rimorchi,mají slušné reference,ale značku neznám.tažné,ještě řeším,jakou elektriku,určitě 13 pol,s odpojením park senzorů ,teď ale nevím,jestli s kontrolou prasklých žárovek,nebo jestli by stačilo něco jako tohle,nebo si připlatit a koupit toto.Má Mazda připravené štekry na tažné,nebo se musí jít po kabelech? Namontovat tažné problém nebude,ale z elektriky mám strach.

Tak jsem nakonec objednal tažný i s elektrikou.Teď otázka,dá se někde najít návod,jak zapojit správně elektriku,abych nemusel pracně hledat?

Ja som si to nechal namontovať za 2500 v nejakom partnerskom servise eshopu kde som ho kúpil a tam som k tomu dostal papier na základe ktorého mi to bez technickej kontroly zapísali do techničáku (doklad o odbornej montáži alebo niečo také).
Takže za mňa odporúčam takýto postup. Trvalo im to pol dňa a ešte ma zaviezli domov a potom pre mňa prišli.

Tak mi dneska zásuvka dorazila, je přímo pro šestku a je tam podrobný návod, tak to asi dám

Tak tažné jsem namontoval,elektrika docela peklo,ale povedlo se,koupil jsem Jaeger,Všechno funguje,jen mi teď svítí varování rückwärts SCBS fehlfunktion,teoreticky by to mělo mít něco společného s kamerou,senzory,zpátečkou.Ale vše funguje tak jak má,couval jsem proti zdi,zdá se,že i senzory jsou v pohodě.Napadá někoho něco?

Podobná vlákna

Back