- 1 063
Takže nová informace.Na Mazdu 6 GH se nedá použít trojblik firmy Keetec,ten pasuje jen na GG,Je nutno použít tenhle.http://www.ebay.de/itm/Komfort-Blin...325156007?pt=DE_Autoteile&hash=item1c3f8af6a7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jenže to nejsou vodiče blikačů, kde by bylo napětí, ale které páčka blikačů uzemňuje a dává tak pokyn BCM.Samozřejmě jsem si našel GH,zapojil jsem to paralelně k údajným vodičům blikačů
Přesně tak,je to přesně naopak než u GG,ted jsem se vrátil z Mazdy,montáž stojí kolem 800 Kč,v Autopalkovicích do 300 Kč.A montáž svépomocí není nijak složitá,dle plánku.Zítra si mám přijet něj přijet.Jenže to nejsou vodiče blikačů, kde by bylo napětí, ale které páčka blikačů uzemňuje a dává tak pokyn BCM.
Takže nakonec jsem koupil trojblik přímo v Autolaros Mazda za 800 Kč,namontovali mi ho tam za rozumný peníz a mám aspoň záruku 2 roky.Veliká spokojenost.Samozřejmě jsem si našel GH,zapojil jsem to paralelně k údajným vodičům blikačů,barva vodičů souhlasí se schématem,ale při zapnutí blinkru tam není přerušované napětí.(bez zapojení trojbliku).Stálé napětí po zapnutí klíčku souhlasí.Vypadá to,že u GH je použito nějaké sofistikované řešení.Možná ovládání blinkru minus polem,navím.Ani na Googlu nic není.
Máš tam dodělaný úplně ten samý, co si pořídil @Míra ...Abych se přiznal tak neblikam, teda jenom když za mnou někdo jede.
Mám trojblik z výroby a moc mě to vyhovuje.