Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Když to máš těžký, když je to účelem. Jednou nějak kolem roku 2015 jsem byl na pohovoru, tam po mně chtěli, ať jim popíšu jak bych udělal to či ono... A když jsem řekl pak větu, že bych to samozřejmě uděl tak, aby to zařízení vydrželo alespoň 10 let (jak nás to v devadesátkách učili na škole), tak řekli, že zrovna toto tak úplně nepotřebují, že bohatě stačí, když to vydrží dva roky. A tím v podstatě i pohovor skončil.ruckin - tak to ti pěkně děkuju Ty jsi jedna z příčin proč posílám auta do servisu, protože s těmi moderními EURO6 nákladními auty v zásadě nejsou problémy. Tedy až na systém AdBlue jako celek. A buď odejde čidlo hladiny, nebo tryska, nebo pro jistotu celý modul
Já mám teda na starosti dopravu v jedné firmě a s auty dělám v různých podobách celý svůj život. Nikdy jsem nic jiného nedělal.
Když to máš těžký, když je to účelem. Jednou nějak kolem roku 2015 jsem byl na pohovoru, tam po mně chtěli, ať jim popíšu jak bych udělal to či ono... A když jsem řekl pak větu, že bych to samozřejmě uděl tak, aby to zařízení vydrželo alespoň 10 let (jak nás to v devadesátkách učili na škole), tak řekli, že zrovna toto tak úplně nepotřebují, že bohatě stačí, když to vydrží dva roky. A tím v podstatě i pohovor skončil.
no nevím jak by ses tvářil kdyby ti někdo postavil barák jen na dva roky
I když tam je to jiné trochu...takže dobře....na pět let
Jinak já jsem CNC programátor v jedné firmě co vyrábí turbíny do elektráren.
I když teda poslední dobou ne jen elektráren ale všude kde se využívá turbína.
Mazaky tu taky máme...ale já spíše stroje od Liechti a jednu Deckel Maho