• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Kalibrace SBS / MRCC

Michael

nový člen
Ověřený uživatel MazdaKlanu
Zprávy
23
Hola,
Prosím vás, je tu někdo, kdo by dokázal udělat kalibrace na SBS a MRCC? Byl jsem v Mazdě, a tam bohužel jim teď nefunguje Diag. Prý je k tomu potřeba nějaká kalibrační deska, co jsem různě hledal, tak práce na cca 30 min.
V současné době mi nefunguje Adaptivní tempomat. Všem děkuji za reakce.
Screenshot_20241030_170918.jpg

Poslední úprava moderátorem:
Hola,
Prosím vás, je tu někdo, kdo by dokázal udělat kalibrace na SBS a MRCC? Byl jsem v Mazdě, a tam bohužel jim teď nefunguje Diag. Prý je k tomu potřeba nějaká kalibrační deska, co jsem různě hledal, tak práce na cca 30 min.
V současné době mi nefunguje Adaptivní tempomat. Všem děkuji za reakce.
Zobrazit přílohu 53851
Nalalibrovat sa to da aj pomocou Forscan, neni problem, ale treba mat kalibracnu piramidu vyrobenu

Nalalibrovat sa to da aj pomocou Forscan, neni problem, ale treba mat kalibracnu piramidu vyrobenu
Ano,
Je potřeba kalibrační deska, v FORScan mi to tu možnost nabízí, bohužel musím mít tu desku. A proto hledám někoho, kdo ji má nebo to dokáže udělat, jsem v kontaktu s Mazdu servis, ale stále jim nefungují správně kabely na Diag.

Ano,
Je potřeba kalibrační deska, v FORScan mi to tu možnost nabízí, bohužel musím mít tu desku. A proto hledám někoho, kdo ji má nebo to dokáže udělat, jsem v kontaktu s Mazdu servis, ale stále jim nefungují správně kabely na Diag.
Tak potom to bude treba pre kameru FSC kalibrovanie pomocou tej dosky, lebo pre radar MRCC je treba kalibracia piramidkou.
1731579591326.png

Kalibracnu dosku vies spravit aj sam velmi jednoducho, pridavam navod na kalibraciu FSC pre SBS.

Přílohy

Kalibracnu dosku vies spravit aj sam velmi jednoducho, pridavam navod na kalibraciu FSC pre SBS.
Diky za info, byl jsem na Diag. A ta přesně řekla že chybí kalibrace na ty funkce, co vyžaduje Adaptivní tempomat.

Back