Miroslav Hrubý
člen KLANu
- 40
Funguje jak mám slogan na autě na služebním
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jak nastinil Vitus,dela v tom Mira Hruby..Klucí sorry že jsem to nepročetl celý,ale kdo tady BG dotahává ? Potřeboval bych zase nějakou tu 109 na výplach
Nevim, zda vidis prispevek nad tebou od Miroslava Hrubeho.., pokud ano, oslov jej.., dost se v tom vyzna!! Sam s nim spolupracuji!!čaute chlapi, potřeboval bych trochu pročistit palivový systém a jdu si pro jednu radu tady píšou http://kralmotoru.cz/media/jak-na-dekarbonizace-motoru, že se dá vyčistit s nějakými spešl přípravky a chcu se zeptat, jestli nevíte o nějakém dobrém? btw mám benzinaka
Víš jakej jsem v životě slyšel nejtišší a nejjemnější chod motoru ? V motoru co žral 1 litr oleje na 1000km.No tak motor si po něm přede jak kotě, tak asi tak špatnej není. Nesmíš taky věřit všemu, co se tu píše....?
No tak trochu papkal, to je toho. ??Víš jakej jsem v životě slyšel nejtišší a nejjemnější chod motoru ? V motoru co žral 1 litr oleje na 1000km.
Od tý doby slovní spojení "přede jako kotě" nepoužívám
Pokud dodržíš návod k použití, tak BG 109 EPR nic zkazit nemůžeš.takže prostě spokojené nenasytné kotě . Každopádně mám do toho jít do toho proplachu zkazit se tím asi nic nemůže ne ?