• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Koberečky

Predám originál na BM, cenu ponúknite. Prvotný zámer pred kúpou bol že si ich budem prehadzovať z gumenných na látkové ale to sa udialo iba 1x, takže su v stave nových. Keď sa k tomu dostanem tak môžem aj nafotiť.

Taky mam uz 6 let gumove originaly (ktere se zdaji byt nesmrtelne), ktere vyndavam jen za ucelem omyti wapkou. Textilni mi vubec nedavaji smysl. To stejne vana do kufru.

Vanu do kufra mám, gumennú a to je nepostrádatelná vec. Tolko bordelu čo zachytí a keď si predstavím že by to bolo na koberci originál tak konečná. Nehovorím keby sa ničo vylialo. Raz mi vytieklo mlieko na koberček v Š 105 a to bol taký smrad že kafiléria hadr :)

Taky mam uz 6 let gumove originaly (ktere se zdaji byt nesmrtelne), ktere vyndavam jen za ucelem omyti wapkou. Textilni mi vubec nedavaji smysl. To stejne vana do kufru.
Já si davam na leto textilni pri prezouvani, na zimu gumove. Za mě je to hezčí, útulnějši 😁 Na zimu jsou textilni neprakticke. Vanu v kufru mam též a jednou se mi tam omylem vylilo vifko a jsem rád že ji mám neboť kdyby to skončilo na platu tak můžu shánět nové, protože toho smradu z vifka se da těžko zbavit co jsem tak četl na fb detailing diskuzích.

Já mám též na léto textilní. Je to utulnejsi. Mám ty luxury s vysokým chlupem a celkem uvažuji o textilní vaně do kufru. Vozím tam výhradně čisté věci a na té gumové originál všechno jezdí sem a tam. Segmenty co drží na gume nákup téměř nefungují.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Utulnejsi to asi bude. Ale doma bys taky nechodil po koberci v botech?

Taky to furt jak idiot vyklepavam

Našel si správný koberečky a je to prostě cena za “značku” - logo Mazda na koberečku. Nicméně ty s vysokým chlupem když se o ně staráš vydrží dlouho. Já to na M3 střídal s origo gumovými koberci https://www.mazdashop.cz/Gumove-koberecky-d1666.htm
Jinak oem kod máš uvedený jako “čislo produktu výrobce ” a pod tim to najdeš.

Ceno tvorbu bych tady být tebou neřešil, už si zaplevelil dost témat ;)

Našel si správný koberečky a je to prostě cena za “značku” - logo Mazda na koberečku. Nicméně ty s vysokým chlupem když se o ně staráš vydrží dlouho. Já to na M3 střídal s origo gumovými koberci https://www.mazdashop.cz/Gumove-koberecky-d1666.htm
Jinak oem kod máš uvedený jako “čislo produktu výrobce ” a pod tim to najdeš.

Ceno tvorbu bych tady být tebou neřešil, už si zaplevelil dost témat ;)
Díky za odpověď. Jakoby nemohly být jedny koberečky pak má člověk dilema jaké vybrat😅. Asi taky koupím luxury. Staráním se myslí vysávat prát nelíst do nich jak hovado z lesa. Fajné na léto. Trvanlivost oproti standardům jsi porovnával ?

Díky za odpověď. Jakoby nemohly být jedny koberečky pak má člověk dilema jaké vybrat😅. Asi taky koupím luxury. Staráním se myslí vysávat prát nelíst do nich jak hovado z lesa. Fajné na léto. Trvanlivost oproti standardům jsi porovnával ?
Já mám ty Standard druhým rokem, a že bych jim věnovala nějak extra péči, se říct nedá... Naopak, na místě spolujezdce vždycky sedí nějaké prase, když to vyčistím, po jedné jízdě je to zas šílenost.. Bahno, sníh.. Ale když už to vysaju, tak pořád vypadají skoro jako nové, alespoň na tu chvíli 😁

Já mám ty Standard druhým rokem, a že bych jim věnovala nějak extra péči, se říct nedá... Naopak, na místě spolujezdce vždycky sedí nějaké prase, když to vyčistím, po jedné jízdě je to zas šílenost.. Bahno, sníh.. Ale když už to vysaju, tak pořád vypadají skoro jako nové, alespoň na tu chvíli 😁
Jo tak to asi vemu ty standarty jak by mi někdo sedl a umazal ty luxury už by dál nejel :D rozdíl nebude tak markantní abych dával ta ně o litr navíc možná budou jemnější ale o to více se budou špinit a chytat bordel si myslím.

Jo tak to asi vemu ty standarty jak by mi někdo sedl a umazal ty luxury už by dál nejel :D rozdíl nebude tak markantní abych dával ta ně o litr navíc možná budou jemnější ale o to více se budou špinit a chytat bordel si myslím.
Luxury vypadají lépe, o tom žádná... Ale alespoň mě to tak nesere, když to někdo zabordelí 😅😅 a ten krátký chlup jde dobře čistit

Luxury vypadají lépe, o tom žádná... Ale alespoň mě to tak nesere, když to někdo zabordelí 😅😅 a ten krátký chlup jde dobře čistit
To je pravda jak je delší chlup u luxury tak se to horko těžko musí vysávat/čistit ten bordel z toho.

Já měnil ty standard za ty luxury. Mají vyšší a jemnější chlup a spodní strana jakousi tlumící pěnu. Jestli stojí za příplatek jednou tolik je na každém...

Já měnil ty standard za ty luxury. Mají vyšší a jemnější chlup a spodní strana jakousi tlumící pěnu. Jestli stojí za příplatek jednou tolik je na každém...

Jak se ti čistí prosimtě? Nejde to hůře kvůli vyššímu chlupu, kdy bordel spadne hlouběji? Je drasticky vyšší ten chlup v milimetrech?

Čistí se stejně blbě jako ten obyč. Podívej o půlku vyšší ten chlup. Je to hutnější a měkčí.

Back