Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já si davam na leto textilni pri prezouvani, na zimu gumove. Za mě je to hezčí, útulnějši 😁 Na zimu jsou textilni neprakticke. Vanu v kufru mam též a jednou se mi tam omylem vylilo vifko a jsem rád že ji mám neboť kdyby to skončilo na platu tak můžu shánět nové, protože toho smradu z vifka se da těžko zbavit co jsem tak četl na fb detailing diskuzích.Taky mam uz 6 let gumove originaly (ktere se zdaji byt nesmrtelne), ktere vyndavam jen za ucelem omyti wapkou. Textilni mi vubec nedavaji smysl. To stejne vana do kufru.
Díky za odpověď. Jakoby nemohly být jedny koberečky pak má člověk dilema jaké vybrat😅. Asi taky koupím luxury. Staráním se myslí vysávat prát nelíst do nich jak hovado z lesa. Fajné na léto. Trvanlivost oproti standardům jsi porovnával ?Našel si správný koberečky a je to prostě cena za “značku” - logo Mazda na koberečku. Nicméně ty s vysokým chlupem když se o ně staráš vydrží dlouho. Já to na M3 střídal s origo gumovými koberci https://www.mazdashop.cz/Gumove-koberecky-d1666.htm
Jinak oem kod máš uvedený jako “čislo produktu výrobce ” a pod tim to najdeš.
Ceno tvorbu bych tady být tebou neřešil, už si zaplevelil dost témat![]()
Já mám ty Standard druhým rokem, a že bych jim věnovala nějak extra péči, se říct nedá... Naopak, na místě spolujezdce vždycky sedí nějaké prase, když to vyčistím, po jedné jízdě je to zas šílenost.. Bahno, sníh.. Ale když už to vysaju, tak pořád vypadají skoro jako nové, alespoň na tu chvíli 😁Díky za odpověď. Jakoby nemohly být jedny koberečky pak má člověk dilema jaké vybrat😅. Asi taky koupím luxury. Staráním se myslí vysávat prát nelíst do nich jak hovado z lesa. Fajné na léto. Trvanlivost oproti standardům jsi porovnával ?
Jo tak to asi vemu ty standarty jak by mi někdo sedl a umazal ty luxury už by dál nejelJá mám ty Standard druhým rokem, a že bych jim věnovala nějak extra péči, se říct nedá... Naopak, na místě spolujezdce vždycky sedí nějaké prase, když to vyčistím, po jedné jízdě je to zas šílenost.. Bahno, sníh.. Ale když už to vysaju, tak pořád vypadají skoro jako nové, alespoň na tu chvíli 😁
Luxury vypadají lépe, o tom žádná... Ale alespoň mě to tak nesere, když to někdo zabordelí 😅😅 a ten krátký chlup jde dobře čistitJo tak to asi vemu ty standarty jak by mi někdo sedl a umazal ty luxury už by dál nejelrozdíl nebude tak markantní abych dával ta ně o litr navíc možná budou jemnější ale o to více se budou špinit a chytat bordel si myslím.
To je pravda jak je delší chlup u luxury tak se to horko těžko musí vysávat/čistit ten bordel z toho.Luxury vypadají lépe, o tom žádná... Ale alespoň mě to tak nesere, když to někdo zabordelí 😅😅 a ten krátký chlup jde dobře čistit
https://allegro.pl/oferta/dywaniki-welurowe-oryginal-mazda-3-bm-bn-2013-2018-13305041486 - standarty, nebo luxury?Koukněte na Allegro, prodejce Voyager_Mazda.
Jak se ti čistí prosimtě? Nejde to hůře kvůli vyššímu chlupu, kdy bordel spadne hlouběji? Je drasticky vyšší ten chlup v milimetrech?Já měnil ty standard za ty luxury. Mají vyšší a jemnější chlup a spodní strana jakousi tlumící pěnu. Jestli stojí za příplatek jednou tolik je na každém...
Samsung S22 256GB Tapatalk
Ideálka v takových huňatších v létě na dálku pantofle a boso jet.Čistí se stejně blbě jako ten obyč. Podívej o půlku vyšší ten chlup. Je to hutnější a měkčí.
Samsung S22 256GB Tapatalk