99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 378
Podle toho co všechno chceš měnit, olej v motoru ti vymění za půl hodiny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
jj..papiry jsem dostal jsem ty vypisy, ale nekam jsem zasantrocil....svice byly meneny ve 100 tis v mazde...prevodovy olej a remen nikoliv...To ti k tomu autu prodejce nedal žádné faktury ze servisu, co se tam všechno měnilo? Ty svíčky nejsou žádná levná věc, v origo servisu prý stojí 1000 Kč jedna.
Richie, kam jsi teda nakonec jel? Já byl teď v Hk v Kodecaru a dvakárt mě nechali v podstatě odjet se stejnou závadou, že je vše ok Mám Mazdu 3 MPS BK a jako by si nikdo nevěděl rady se špatným spalováním a cukáním. Svíčky nový v Kodecaru, nová váha vzduchu tamtéž, teď nová cívka...pořád špatný... Díky!jj..papiry jsem dostal jsem ty vypisy, ale nekam jsem zasantrocil....svice byly meneny ve 100 tis v mazde...prevodovy olej a remen nikoliv...
pokracovani viz moje vlakno s autem...
Ahoj,cukání MPS (jak se říkávalo "jedu na tři válce") - pokud svíčky jsou OK, tak z drtivý většiny jsou v háji vstřikovače. Nejčastěji se to stává pokud se natankuje nekvalitní benzín a nebo častější tankování N95 (a nebo prostě ucpaný stářím)Richie, kam jsi teda nakonec jel? Já byl teď v Hk v Kodecaru a dvakárt mě nechali v podstatě odjet se stejnou závadou, že je vše ok Mám Mazdu 3 MPS BK a jako by si nikdo nevěděl rady se špatným spalováním a cukáním. Svíčky nový v Kodecaru, nová váha vzduchu tamtéž, teď nová cívka...pořád špatný... Díky!
No a spokojenost v tom Kolíně? Je lepší si zajet jednou dál, než třikrát jet blíž a ztratit x-krát víc času...Ahoj. Jel jsem nakonec do Kolina do Mazdy. Neni to nejbliz, ale po dalnici je tam clovek hned...Urcite tam budu jezdit. Taky jsem koukal, ze je Mazda v Usti nad Orlici. S.A.S., ale zadnou zkusenost nemam. Tam by totaky nemuselo byt tak predrazene jako v HK...
Dobrý den !Výměna oleje a filtru + práce - 3734 kč, to se nedivím, že tam maj furt plno.
Jestli máš auto ještě v záruce, dělaj povinně prohlídku karosérie za 800 Kč, aspoň u nás na Kladně.Dobrý den !
BOŠINA servis Kolín = výměna oleje 5 x 227 , baterka do ovladače 25 + 1,9 servis / 550 / = celkem i s DPH 2 668 KČ ! JSEM TAM JIŽ OBJEDNANÝ NA SERVIS !
No a spokojenost v tom Kolíně? Je lepší si zajet jednou dál, než třikrát jet blíž a ztratit x-krát víc času...
TA SAMÁ ROČNÍ PROHLÍDKA U MAZDY 3 = V ÚSTÍ NAD ORLICÍ ZA 5000 - 6000 KČ NO BYLO BY TO ZA 5980.aby se do toho vešli !!No a spokojenost v tom Kolíně? Je lepší si zajet jednou dál, než třikrát jet blíž a ztratit x-krát víc času...
proč ten CAPS LOCK ? to fakt není nutné. Díky za pochopení...TA SAMÁ ROČNÍ PROHLÍDKA U MAZDY 3 = V ÚSTÍ NAD ORLICÍ ZA 5000 - 6000 KČ NO BYLO BY TO ZA 5980.aby se do toho vešli !
18.12. Kodecar HK, olej, filtr, prohlídka karoserie, auto ještě v záruce, cena 2820kč. Na značkový za mě spokojenost.
Zdravím , není to pro mně problém jenom ji ale umím poslat ofocenou na Váš email !a mohl by jsi sem dat fotku faktury ? to by me fakt zajimalo..