Všetky tieto pickup autá v 4 dverovej variante majú velmi malú / krátku korbu asi 1,5m, ideál je 2 dverová varianta, kde sú aj dve núdzové sedačky, cestovať vzadu sa ale moc nedá, človek má väčšiu korbu, tuším 1,85m.
Singlecab varianta, teda iba dve miesta má korbu 2,2m...
Mazda B2500 je to isté čo Ford Ranger, na jednej sem tam jazdím a mala praskliny na ráme a to nie je nejak vyťažované auto, ale motoricky OK, aj prevodovka rozumne vyskladaná.
Navara - nebrať ani omylom, absolútne tragické autá či už D22 facelift kapú motory/ D40 sa lámu o 100 šesť
V Navare D22 by človek ohluchol, hučí to jak stará vetrieska a ešte aj blbo vyskladaná prevodovka / blbo naladený motor.
Minimálne u starého predfaceliftu - jazdil som na dvoch (jedna už dožila) oba na prd - potrebujú hodne vytáčať (držať v otáčkach) motor - inak sa "zadusí" ak človek ide do prudkého kopca.
Zaradil by som tam Mitsubishi L200, ideálne nejakú 2004-2005 - jazdím na single cab (rv2005, 85kW) absolútna spokojnosť
Hilux tam je problém hlavne s cenou, skúsenosť nemám
A ako zaujímavú variantu by som ti odporučil Mitsubishi L400 4x4 , čo je dodávka, kde máš prevodovku ako u L200 = dve šlatpáky, teda aj redukciu a dalo by sa v tom asi aj prespať a na druhú stranu mať všetko vnútri vrátane bicyklov