• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Kovové cvakání

katerinakrizova

nový člen
Zprávy
2
Dobrý den,
Na své Mazdě 3 Bk 1.6 benzín jsem si všimla že v určité poloze plynu od rychlosti 1-3 se ozývá kovové cvakání. Je jedno v jakých otáčkách a stačí buď plyn trochu povolit nebo přidat a zmizí to. Trochu mě to znervózňuje a ráda bych vás poprosila o radu zkušenějších třeba to již někdo řešil a ví co to může být.
Děkuji moc

Obávám se, že takhle se nic kloudnýho nedozvíš. Dojeď si s tím do servisu - podle mě není jiné cesty. I kdyby ti někdo zázračně poradil co s tím je, tak si to sama, předpokládám, neopravíš. A jestli chceš jen od někoho ujištění, že nemusíš mít starosti, nebo, že to je normální... Asi ne, že jo? ;-)

Tak jsme to dali na diagnostiku, a hlásí nám to pouze chybu čidla klepání. Ale máte pravdu zajedu s tím do servisu ať se na to podívat ještě mechanik. 😅

Back