- 139
Ráda bych vám zde na fóru občas ukázala a nabídla své výtvory s auty. Kdysi dávno na konci základní školy poháněna všemožnými závodními hrami jsem strašně ráda kreslila jedno auto za druhým. Později jsem přešla na úplně jiné náměty a na auta sáhla jen opravdu výjimečně až do loňského srazu Mazda Bohemia. Cvičně jsem si zkusila pár skic, později v klidu domova i něco náročnějšího a zjistila jsem, že mne to i po tak dlouhé době opravdu baví.
Nechci však kreslit jen do šuplíku. Raději bych někomu udělala radost originální kresbou jeho vlastního auta, kterou si pak může vystavit a mít ho stále na očích. Později plánuji také zkusit výrobu kovových přívěšků s různými Mazdami a určitě mne napadne i něco dalšího. To vše pro mne bude symbolická bokovka - způsob, jak si odděleně od klasické práce trochu přivydělat na vysněnou MX-5 ☺️ Dovoluji si tedy přiložit i svou nabídku a pokud by vás to zaujalo, napište mi prosím soukromou zprávu a domluvíme se na detailech.

Černobílá skica tužkou na bílém nebo barevném papíru formátu A4 (29,7 × 21 cm)
• Základní cena: 750 Kč

Plnobarevná detailní ilustrace auta markery a pastelkami na formátu A4 (29,7 × 21 cm)
• Základní cena: 2 100 Kč
• Každé další auto nebo další pohled: + 1 200 Kč
• Částečné pozadí: + 600 Kč
Plnobarevná detailní ilustrace auta markery a pastelkami na formátu A3 (42 × 29,7 cm)
• Základní cena: 3 900 Kč
• Každé další auto nebo další pohled: + 2 100 Kč
• Částečné pozadí: + 1 050 Kč
Je možné přidat znak auta, nakombinovat více úhlů pohledu na jeden papír nebo i více aut najednou. Pokud vás napadá nějaký další formát nebo způsob ztvárnění vašeho auta, napište mi a určitě něco vymyslíme ?
Veškeré ceny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle složitosti vašeho konkrétního přání (například auto se složitým polepem bude náročnější). Tyto zakázky jsou určeny pouze pro soukromé účely. Pokud mi dáte svolení výsledné dílo dále reprodukovat (s vyretušovanou SPZ, nálepkami apod) dostanete 20% slevu na celou zakázku.
Vyzvednutí je možné po domluvě v Praze Řepích, na některém Mazda srazu nebo zaslání poštou / zásilkovnou. Mohu připravit a podepsat také profesionálně tištěné reprodukce na kvalitním fotopapíru za 100 Kč A4 / 200 Kč A3.
Nechci však kreslit jen do šuplíku. Raději bych někomu udělala radost originální kresbou jeho vlastního auta, kterou si pak může vystavit a mít ho stále na očích. Později plánuji také zkusit výrobu kovových přívěšků s různými Mazdami a určitě mne napadne i něco dalšího. To vše pro mne bude symbolická bokovka - způsob, jak si odděleně od klasické práce trochu přivydělat na vysněnou MX-5 ☺️ Dovoluji si tedy přiložit i svou nabídku a pokud by vás to zaujalo, napište mi prosím soukromou zprávu a domluvíme se na detailech.
Typy zakázek

Černobílá skica tužkou na bílém nebo barevném papíru formátu A4 (29,7 × 21 cm)
• Základní cena: 750 Kč

Plnobarevná detailní ilustrace auta markery a pastelkami na formátu A4 (29,7 × 21 cm)
• Základní cena: 2 100 Kč
• Každé další auto nebo další pohled: + 1 200 Kč
• Částečné pozadí: + 600 Kč
Plnobarevná detailní ilustrace auta markery a pastelkami na formátu A3 (42 × 29,7 cm)
• Základní cena: 3 900 Kč
• Každé další auto nebo další pohled: + 2 100 Kč
• Částečné pozadí: + 1 050 Kč
Je možné přidat znak auta, nakombinovat více úhlů pohledu na jeden papír nebo i více aut najednou. Pokud vás napadá nějaký další formát nebo způsob ztvárnění vašeho auta, napište mi a určitě něco vymyslíme ?
Veškeré ceny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle složitosti vašeho konkrétního přání (například auto se složitým polepem bude náročnější). Tyto zakázky jsou určeny pouze pro soukromé účely. Pokud mi dáte svolení výsledné dílo dále reprodukovat (s vyretušovanou SPZ, nálepkami apod) dostanete 20% slevu na celou zakázku.
Jak probíhá spolupráce
Kreslím podle vašich vlastních fotografií, které kombinuji s dalšími kvalitními fotoreferencemi. Nevadí tedy, že vaše fotka není úplně ukázková. Vyberete si, který úhel pohledu autu nejvíc sluší a já připravím rychlou skicu. Po jejím odsouhlasení vás poprosím o platbu a následně ilustraci dokončím. Výsledkem je podepsaný originál vhodný k zarámování (doporučuji sklo s UV ochranou), který vám může zdobit garáž nebo obývák. Kromě něj dostanete taky digitálně vyčištěný sken ve vysokém rozlišení a můžete si tak nechat vytisknout i o dost větší reprodukci (z kresby na A4 jde vytisknout až A2).Vyzvednutí je možné po domluvě v Praze Řepích, na některém Mazda srazu nebo zaslání poštou / zásilkovnou. Mohu připravit a podepsat také profesionálně tištěné reprodukce na kvalitním fotopapíru za 100 Kč A4 / 200 Kč A3.