- 225
Díky za tohle téma....asi si taky objednám něco na ty disky...ta litrová verze Auto finesse asi nemá ten rozprašovač co? Jak je to husté? Bude na tom fungovat nějaký běžně dostupný? Předpokládám, že ten finesse nebo dodo budou +/- stejně účinné?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Co doporučité na plasty? Syn mi pořád okopává v autě vzadu středový panel.
To nepomůže taky. Děti nějak ten panel přitahuje. Ta nejmenší má zlomenou nohu a i tak je tam, ta noha, pořád. Co pomůže? že se vyzujesvázat nohy
Dneska jsem tohle s dětmi řešil na trase dlouhé cca 50 km asi třikrát. Jinak jsou v autě hodné, ale jak říkáš, něčím je ten středový panel magicky přitahuje.To nepomůže taky. Děti nějak ten panel přitahuje. Ta nejmenší má zlomenou nohu a i tak je tam, ta noha, pořád. Co pomůže? že se vyzuje
Myslíš že 200g claye stačit nebude? Co jsem četl tak pokud se použije dobrá kapalina, nemusím se bát poškrábání tak jak to je?
Cau,ten clay ti bude stacit ani nie jedna stvrtina. Na umytie pouzivaj sampon CarPro Iron X Snow Soap,https://www.detailingpro.cz/p/carpro-iron-x-snow-soap. A na karoseri daj SONAX Xtreme Protect & Shine Hybrid NPT Paint Sealant.Ten sonax ma dobru trvanlivost.Myslíš že 200g claye stačit nebude? Co jsem četl tak pokud se použije dobrá kapalina, nemusím se bát poškrábání tak jak to je?
Ten clay má v sebe už lubrikant, takže nemusíš dávať ďalší.Paráda takže každej radí něco jiného