• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Květnový sraz - Prague Unit / neděle 14.5.2017 16:30 / OC Chodov

Přijedeš na pokec?

• Celkem voličů
    15

Natural

správce
Člen týmu
Ověřený uživatel MazdaKlanu
Zprávy
5 276
Tak tu máme další měsíc a s ním další pravidelný sraz, abychom se opět mohli sejít a povykládat a ukázat si co je nového ;)

Základní info:
Datum: neděle 14.5.2017
Čas: 16:30
Místo srazu
: OC Chodov - Střecha - https://www.google.cz/maps/place/Ce...f039cb6c612bafe!8m2!3d50.0319171!4d14.4905253
GPS: 50.031668, 14.491444

Hlavní záměr akce, je stejný jako vždy. Sejít se, pořádně pokecat a probrat všechno možné i nemožné :)
Jakmile dostaneme chuť na něco dobrého (nebo když se nám už nebude na parkovišti líbit), tak se přesuneme jako vždy do OC za občerstvením ;)

A také je to vhodná možnost, k předání již objednaných klanových věcí ;)
MazdaKLANí podložky pod RZ
Propisky MazdaKlan.cz

Budeme se na všechny klaňačky a klaňáky moc těšit ;)
Kdo si nenechá setkání ujít? Bude určitě o zábavu postaráno, jako vždy :)

Mazdár

Dobrý termín,dobrý čas,jasně že dorazim,snad se trefim na střechu na poprvé:DMožná tam i potkám @shr3k a něco mi možná vylepší na CX3;)

Dobrý termín,dobrý čas,jasně že dorazim,snad se trefim na střechu na poprvé:DMožná tam i potkám @shr3k a něco mi možná vylepší na CX3;)
Uvidím jak to stihneme, budeme přes víkend na Moravě a nevím, jestli se vrátíme už v sobotu nebo až v neděli.

A budu mít povolen vjezd i s nenamontovanými klaními rámečky RZ? Čímž jsem chtěla jen "NENÁPADNĚ" naznačit, že by @Natural ovi mohl úplně omylem spadnout do ledkovýho pytlíčku nějaký šikovný šroubovák :rolleyes:

Vezmu je pro jistotu sebou

Odesláno z mého HUAWEI LYO-L21 pomocí Tapatalk

A budu mít povolen vjezd i s nenamontovanými klaními rámečky RZ? Čímž jsem chtěla jen "NENÁPADNĚ" naznačit, že by @Natural ovi mohl úplně omylem spadnout do ledkovýho pytlíčku nějaký šikovný šroubovák :rolleyes:

Určitě se najde nějaký dobromil, který ti to namontuje ;)

Já bych poprosil o samolepky klanu na zítra. Děkuji.

Jo jo. Jdu znova opláchnout auto po včerejším dešti. Snad nebude po cestě znova pršet.

Už vidím ty parádní kulatý kapky na navoskovaný kapotě stormy blue ;)

Super srázek jako vždy ;)
Vytvořil jsem GALERII, tak prosím o nahrání fotek tam, ať máme vše v galerii srazů pěkně pohromadě ;)
Díky

Back