• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Laser Game - Moravia Unit / sobota 18.3.2017 15:00 / Prostějov

Přijedeš si zahrát Laser Game?

• Celkem voličů
    9
  • Anketa uzavřena .
Ja bohuzel nestiham. Snad priste uz to vyjde... :(

To vypadá, jako by ses nás bál :D Jasná věc, že budem rádi, když za náma přijedeš. Rádi tě poznáme ;)
Mimo jiné stroj @Davep byl ozdobou každého našeho srazu, tak se těšíme i na mazdičku :cool::happy:

Zeptam se parkovani je nejake hromadne nebo kde si kdo stoupne tam bude stat?

kde si kdo stoupne tam bude stat?
Kápl si na to zcela přesně.
Tam kde budeme všeci parkovat, přímo před laser arenou, tak tam stojí i auta z okolních paneláků nebo z vedlejšího Lidlu, když je tam plno. Takže na nějaký kolektivní parkování bych to tam neviděl.
Pokud někdo bude chtít kolektivní fotku, budeme muset zajet například k nedalekýmu Albertu, tam bývá místa dost, teda pokud bude čas, na 17:00 máme rezervovaný stůl. :)

Jen ještě upozorním, ulice Plumlovská, je směrem z města (vyznačený úsek) uzavřená. Hodím sem screen.

Přílohy

• mapa.png
    mapa.png
    121,4 KB · Zobrazení: 19
Poslední úprava:
Bude se vyhlašovat i anketa o nejšpinavější auto jarní části sezóny? Chtěl bych podotknout že budeme horkými kandidáty :D

Bude se vyhlašovat i anketa o nejšpinavější auto jarní části sezóny? Chtěl bych podotknout že budeme horkými kandidáty :D
Včera jsem chtěl umejvat. Ještě že jsem to neudělal. :D

Minihru o nejšpinavější vozidlo bych taky uvítal, rozhodně nedám konkurenci nic zadarmo :) Od prahů po kliky mám jinou barvu než od klik nahoru. Vážně jsem to chtěl umýt. Opravdu.

Jen si dovolím malé doporučení pro ty, co budou hrát poprvé- doporučuji sportovní oděv, případně triko na převlečení, pač se pořádně zapotíte :D

Back