• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Letní pokec - Moravia Unit / sobota 5.8.2017 16:00 / Jedovnice

Přijedete na MazdaSraz?

• Celkem voličů
    12

Natural

správce
Člen týmu
Ověřený uživatel MazdaKlanu
5 251
Dlouho jsme se neviděli, tak je potřeba sjednat nápravu a sejít se na pokec ;)

Datum: sobota 5.8.2017
Čas: 16:00
Místo srazu
: parkoviště Jedovnice - https://www.google.cz/maps/place/49...4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d49.340529!4d16.758364
GPS: 49.340529N, 16.758364E

Jelikož máme rádi výzvy, tak kvůli dopravní situaci bude nutné jet na místo srazu objížďkou. Více v následující diskuzi. Tuto trasu bude moct využít, jakožto trasu pro spanilou jízdu. Teda aspoň pro mazďáky a mazďačky, kteří mají v plánu jet z Vyškova ;)

Záměr akce stejný jako vždy, strávit pohodové odpoledne a v případě chuti se přesunout v pozdějších hodinách za občerstvením ;)

A nyní k diskuzi, kdo má v plánu přijet na pokec? ;)

Mazdár

A já už myslel že ses někde zapoměl. :D
Hlásím účast ve 2 lidech. :)

5. srpenec pro mě vypadá reálně, termín si značím :cool: V Jedovnici jsem navíc ještě nebyl.

Uvidím podle času.v ne odjizdim na dovču tak budu balit

Pak jen poprosím, domluvte se kdo pojede směrem od Vyškova a domluvíme podrobnosti .. objížďka není nic moc, ale přeci jen, kdo to tam nezná, mohl by se nám ztratit :) no a kdyby ještě někdo z jiného směru chtěl, tak nemám problém s navigací .. v Jedovnicích jsem jak doma :happy:

Taky to vidím na účast.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Je uzavírka Kotvrdovice Jedovnice,musí se přes Krasovou.a přes Jedovnice je taky uzavirka.proste vše dodrbany

Super, to vypadá na parádní účast ;) Už se těším na všechny :)

Ohledně dopravy na místo srazu. Navrhoval bych pro ty co jedu přes Vyškov sraz v 15h na naší MOL a potom společný příjezd do Podomí, kde nás cca v 15:30 vyzvedne @LadyDoubleEl ;)

a odtamtud vzhůru k Jedovnickému rybníku :)

"klasickej rejp" - všichni s sebou velký svačiny a občanky/pasy, první vozidlo skupiny bude @LadyDoubleEl , tak uvidíme kam dojedeme :D :)

Poslední úprava:
Dnes jsem tam jel a přes Senetářov je taky uzavírka.

To aby jsi počkala už v Podomí,a k rybníku se dá dostat?myslím že to je taky zavřený.se musí od Blanska jet,a nevím jestli to není jen pro místní od kruhace,

Back