- 766
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ty se nevyjadřuj, sama jsem na Tebe zvědavá..., já vím, jak z Koťas, spíš mi jde o ten Senec .. ale tak třeba to kucí zvládnouJéje, navigator a domorodec musi projíždět trasu.
Super, domluveno potom se těšíme na echo a domluvíme společnou trasu@Tyger k rybníku se dá dostat, to si myslím, že nebude problém.. ale radši to ještě projedu.. a projedu celý ten směr asi, abych věděla
Ty se nevyjadřuj, sama jsem na Tebe zvědavá...,
Super, to zní jako plán Takže 15:30 dáme sraz v Podomí a pojedeme dál potom cestou necestou Předchozí příspěvek upraven. Kdyby něco jsme na spojení :troll:Ták mám info ... je to v tom mém kraji dost na pytel, takže na Vás Vyškováky počkám už v Podomí respektive přesně tu .. https://goo.gl/maps/nkfXNap51km
Takže bych posunula i čas srazu, netuším, za jak dlouho dokážete z Vyškova být v Podomí.. co @Natural ?
Škoda, jediný víkend, kdy nemůžeme... Se umíš trefit
@Wawra tak Pálava to jistí ne ?
Joo, na to je Natural expert
Strašně blbej dotaz
@Natural Ten sraz na MOLu ve Vyškově je do 15:00 nebo od 15:00?
Ale co, já tam stejně zase dojedu jako první