- 245
Nedá mi to se k tomu také nevyjádřit....Ano, i já měla ze setkání trochu rozpačité pocity. Podle mého, když někdo naplánuje sraz, měl by mít jasno v místě konání, zarezervovaný stůl a postarat se o nějaký program nebo tak něco. Nedivím se, že nováčci mohli být zklamáni. Na místo jsme dorazili jako jedni z prvních. V restauraci nebylo místo pro tolik lidí. Organizátor to ani neřešil, šla jsem se zeptat já. Stoly nám srazit nechtěli. Byly tam ale boxy, kde bysme se vešli, kdyby byla rezevace. Takže jsme si my místní vymysleli náhradní místo a proběhl přesun. I ten byl zvláštní v tom, že si každý jel jak chtěl a někteří ani nevěděli kam. Takže se čekalo na ostatní. Přitom mohla pěkně proběhnout krátká spanilka. Na místě jsem domluvila místo já, poprosila majitele, zda by nám stáhl stoly. Organizátor postával někde venku a řešil svoje "kšefty". Nevěděla jsem, kolik nás přesně je, mohly z toho být i 2 stoly u sebe a sedělo by se blíž k sobě. Tak byli něktěří bokem osamocení.Noooo prvni pocity po prvnim srazu hmmm noooo cekal jsem to trosku jinak sice ...citil jsem se hodne blbe ze zacatku.nikoho jsem neznal a nejak jsem cekal ze nekdo povede nejake uvitani seznameni a podobne no nakonec jsem se tedy aspon seznamil s par lidmi kteri hodne poradili a ja moc dekuji...nadherne auticka nadherne pocasi a skvela cesta z Mlade Boleslavi po srazu smer ostrava a v nocnich hodinach zpet Boleslav...dekuji za rady a timto se omlouvam spravci za ty ledky ja vubec nevedel za kym jit ...nejak jsem se nestihl rozkoukat
Robine, nechci být hnusná, píšu to veřejně, ale takhle by sraz vypadat neměl. Pokud máš s někým nějaké resty, ledkování a další věci, řeš si to až po té, co usadíš a přivítáš účastněné. Mě z toho pak přijde sraz-nesraz, že si ze srazu děláš byznys. A příště je potřeba domluvit rezervaci. A byla to škoda, když nás tam bylo tolik...
Klidně se do mě pustěte, ale na takový sraz já už nepřijedu.