• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Mazda 3 (BP) pro rok 2024

zavovi

nový člen
Zprávy
2
Zdravím,
dnes jsem se začetl do specifikace nové Mazdy 3 pro rok 2024 a byl jsem mile překvapen změnami. Mám teď Mazdu 3 BP (v úplném základ) z roku 2019 a uvažuji o změně (Paket Plus a možná Safety). Jenže Mazda pro rok 2024 ještě není a taky je dražší, tak se chci zeptat, jestli půjde i do starší Mazdy 3 nahrát aktualizaci s opravenými změnami? Například Android auto na Head-Up, nebo vylepšení čtení značek a další podobné věci, co se týkají jen SW? Pak bych si asi koupil jen Mazdu 3 Plus nebo CX-30 Plus a nechal si to jen aktualizovat.

Děkuji

Po odstupom času sa chcem opýtať oko si sa teda rozhodol, zostal si pri starej alebo kúpil novú Mazdu.

@Forester Jsi tu už docela dlouho, ne?

zavovi
Nový člen
Přidal se 22. 6. 2023
Naposledy viděn 23. 7. 2023

Zdravím,
omlouvám se, že jsem neodpověděl. Delší dobu jsem tady na fóru nebyl a nedošlo mi žádné upozornění.
Nakonec jsem si nechal svou trojku BP 2019 v základu a jsem hodně rád :-) Myslím, že různí asistenti rychlosti a podobně můžou být dost otravné.
Každopádně jsem si zamiloval šestku (teda ještě jsem v ní nejel), ale vzhledově a stylově se mi moc líbí. Jen kdyby měla interiér novější jako moje trojka. To už se teď nestane... Tak uvidíme do budoucna. Teď to stejně finančně nevidím.
Ohledně aktualizace infotainmentu zatím bohužel nic nevím.

Back