Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A maji i homologaci na Xko? Nikde jsem nenasel. Popr. Mate nahravku jak zni? Dikyjá dával Ulter, celonerez, takže koroze určitě nehrozí, a moc příjemný brumlavý zvuk který rozhodně nijak neruší
Jako přímo Mazda PL? Nabízí Remus? To nezní zle.To netusim. X nemám tak jsem ani nezjistoval. Teoreticky si myslím ze by to mělo být asi jedno.
Zvuk jsem zatím nenahral. Ale už se na to nějakou dobu chystám
Ulter je holt z těch ne oem výfuku nejlevnější. Zbytek holt bude 18+
Nebo ještě kouknout na Poláky. Nabízejí v originál doplncich remus.
To zni dobre, mate pls odkaz? Nemuzu to najit nikdeJasne. Cena kolem 18 myslim
No asi nejakych 24k ale i tak popremyslim jeste, ale diky mocIkdyz koukám asi trochu zdražili
Ale mam jistotu homologace atd.Ikdyz koukám asi trochu zdražili
Zkusim se spojit s polakama, cetl jsem ze je v te cene i montaz… Jestli by to neslo poslat do ČR a tady namontovat, nebo si udelat vylet do Polska . Nebo ten stejny vyfuk sehnat jinde, ale nwm podle jakeho jmena ho najit :/ Asi se mi vic libi zvuk RemusuOn ten cork už taky stojí 13,5 v nerezu. Já ho měl za 9,5 před rokem