Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nevim jestli tohle tady uz nebylo, ale Mazda dela takovou nepeknou vec, pro kterou nemam lepsiho slova nez smirovani (pomoci aplikace MyMazda). A navic informace ktere takto ziska pouziva proti zakaznikum. Vubec se mi to nelibi...
Pokud vím toto lze odmítnout.
Za mě by mohly mít sedačky možnost prodloužení a hodilo by se nějaké ambientní osvětlení. Aspoň že ta kulisa řazení je osvětlená. A adaptabilní světla často oslňují samy sebe odrazem od značek.Já si nemohu pomoct ale ten interiér je za mě v CX-60 fakt parádní.
Včera jsem to četl jsem na to zvědav a hlavně na tu 3 řadu sedadel zda se tam vejde člověk nebo jen trpaslík. Pro mne by to nebylo 7 míst opravdu nepotřebuji, ale kdyby se ty zadní sedadla vyndali do kša tak by to mohlo mít pěkný kufr.Do Česka míří nová Mazda pro rodiny: Sveze sedm lidí, pod kapotou přede naftový šestiválec! - Garáž.cz
Nabídku japonské značky letos rozšíří pro Evropu největší model. SUV CX-80 má tři řady sedadel a poctivé turbodiesely. Světu se ukáže už brzy!www.garaz.cz