• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

MazdaKLANí textil, třetí edice - HOTOVO, vyzvedávejte!!

Máš zájem o MazdaKLANí textil?

• Celkem voličů
    21
  • Anketa uzavřena .
Taky už jsem se k tomu dopracovala. Akorát se divím, že u těch panskych bund je nejmenší velikost M, pokud si tedy musím objednat pánskou velikost a nebude moznost velikost S, tak si tu bundu budu muset celou přešit, protože me bude úplně mega velká. :-( Z toho moc radost teda nemám. A doufam, že se budou objednavat trička v dámských velikostech, taky si jej budu muset upravit, ale to už by bylo jednodušší. :D Jo a doufám, ze pujde objednat pro dJn3o bunda s prodlouženym rukavem, nebo to bude mít tu délku u loket... To budem pak dvojka k pohledani, mu to bude malé a mě velké. :D

A vo vo tom to je:happy: Nicméně ten textil vypadá docela na obrázcích dobře a nakonec líbí se mi i ta zvolená barva klanu (i když k autu by mi taky víc seděla černo-červená kombinace) - ale unicolor je unicolor!
Jo, a líbilo se mi v předchozích příspěvcích téma případné návštěvy akce MazdaClubu v barvách MazdaKLANu - to by bylo banánů, pro celou ZOO. Fakt dobrej tip na dobrou akcičku...

No, potřebuju někoho z okolí kdo má XL a XXL bundu abych to vyzkoušel, stejně ale myslím že mi to nebude.
@Natural ty máš XL?

Já už jsem možná lehce kantáre, ale vždyť se to už řešilo na sraze a zkoušelo se velikostně dokonce s @LadyDoubleEl a říkalo co a jak. A teď znova tahle diskuze? :)
Kdo neví co za velikost, tak holt přijede za zkoušku na nějakej minisrázek nebo jen tak na návštěvu za nějakým sousedem , aby se vybralo na jistotu..
Když byla první várka a nebyly žádné předlohy, tak se to vždy zvládlo a všichni objednali dobře a nevím v čem by se měly lišit tyhle várky a měl by být nějaký problém.

Mimochodem velikosti se budou primárně řešit, až jak budeme mít jasno s termíny objednávek a daty vyhotovení (dle zájmu). A to například zprávami nebo osobně, popřípadě stejně se musí velikosti (nicky na rukávech atd..) spárovat s platbami, takže v diskuzi jsou tyto informace nadbytečné ;)

Chce to prostě klid a všechno má svůj čas :)

Když byla první várka a nebyly žádné předlohy, tak se to vždy zvládlo a všichni objednali dobře a nevím v čem by se měly lišit tyhle várky a měl by být nějaký problém.

Buď rád, že nemusíš řešit při kupování oblečení a bot to co já, pro mě je problém si zajít do obchodu a jen tak si koupit bundu nebo boty.
Což o to, s budou je to ještě docela OK, ale například 3 roky jsem sháněl klasický tenisky/botasky.
Někoho to možná opět pobaví, ale v ČR je docela velkej problém sehnat napříkad boty Nike ve velikosti 50.
U mě bohužel neexistuje přijít do obchodu a vybrat si z 10 typů.

Zrovna v tomto soucítím a ohledně bot to mám stejné (výběr nulový a objednávky za mořem to jistí) :) a to jsem podle poměřování ze srazu ještě pozadu :D taky nejsem zrovna konfekční postavy, a popravdě hromada mazďáků, taky zrovna ne a vždy se vše vyřešilo :) ale nic to nemění na tom, že velikosti a střihy jsou dány a oproti předchozím várkám se nic nemění :cool:

Kujva, tak boty 50 to je už masakr:) Zrovna před pár dny jsem v CCC objevil sekci bot >45, měl pár takových kousků v ruce a jsou to už takové malé sněžnice - ale zase je zaručena dobrá stabilita, když fouká, tak neupadneš. Ale soucítím s tebou. Já potřebuji zase vždy košile s prodlouženým rukávem a hlavně džíny o délce 36, což taky není vždy jako houska na krámu. Co se týká textilu tady, nebudeme tedy předbíhat událostem, třeba bude malý zájem a žádná 3.série nebude, ale řešením možná pro někoho bude vzít triko ve 2 různých velikostech a holt pak to jedno méně pasující používat jen někde doma - sice by se dalo určitě pak prodat jinému klaňákovi, jenže bude s nickem a to to vylučuje. To by šlo možná u bundy, ta je jestli se nemýlím bez nicku (?). A teď už mlčím v očekávání věcí příštích - uzávěrka ankety je tuším 26.11. a závazně objednávat do konce listopadu. Asi bych to neprotahoval, ať to máme do konce roku vyrobené (snad). Howgh, mýdlo končí.

PS. aha, tak event.výroba až počátkem 2017, snad tedy trochu radosti na Velikonoce:)

No jo, však ono se to nějak da do kupy. ;) Hold my o tomhle musíme přemýšlet, protože pak to oblečení musíme někde furt udávat a to už taky nebaví moc... Na vic to nejsou malé peníze. Ja si právě schválně zkoušela tu bundu od Lady a byla sem v ni fakt utopená a to dost. :D dJn3o se hodně smál. Tož máme trochu pech, ale neva my to nejake dáme. ;)

Kujva, tak boty 50 to je už masakr:) Zrovna před pár dny jsem v CCC objevil sekci bot >45, měl pár takových kousků v ruce a jsou to už takové malé sněžnice - ale zase je zaručena dobrá stabilita, když fouká, tak neupadneš. Ale soucítím s tebou. Já potřebuji zase vždy košile s prodlouženým rukávem a hlavně džíny o délce 36, což taky není vždy jako houska na krámu. Co se týká textilu tady, nebudeme tedy předbíhat událostem, třeba bude malý zájem a žádná 3.série nebude, ale řešením možná pro někoho bude vzít triko ve 2 různých velikostech a holt pak to jedno méně pasující používat jen někde doma - sice by se dalo určitě pak prodat jinému klaňákovi, jenže bude s nickem a to to vylučuje. To by šlo možná u bundy, ta je jestli se nemýlím bez nicku (?). A teď už mlčím v očekávání věcí příštích - uzávěrka ankety je tuším 26.11. a závazně objednávat do konce listopadu. Asi bych to neprotahoval, ať to máme do konce roku vyrobené (snad). Howgh, mýdlo končí.

Jak říkáš v CCC mají teď nejakou vetsie edici bot, ale bohužel dlouho nevydrzely... :D Jinak kdyby si potřeboval košili, tak tady v PV je firma PCX, která vyrábí košile, maji i e-shop a to byl jediny obchod, kde jsme sehnali s třikrát prodlouženou délkou rukavu, tak kdybys někdy potřeboval. ;) A fakt pěkná a příjemná, nekdy to bývají katastrofy v těchto velikostech. A délka 36 u kalhot se hledá blbě no, hold my musíme kupovat ještě delší. Největší sranda je pozorovat ty prodavačky, prijdese do obchodu a zeptáš se mate tohle a tohle? Borka na tebe vytřeští oči a nechápe. :D Nekdy je to fakt prča.

Dík za tip. Je fakt, že pokud by tu byla i edice klaňáckých kalhot, tak tu bych rovnou odpískal, nevypadal bych v tom zřejmě dostatečně reprezentativně.... Leda to používat jako kraťasy na léto:) Tak ať se daří, vás dva na případném srazu asi nebude problém poznat - i bez klaňáckého textilu:D

Back