- 144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mely by z predchozich akci platit tyto velikosti:
Bundy jsou unisex
Možná střihovým provedením, ale ne velikostí.Bundy jsou unisex
Co vidis v tabulce, to jde objednat. Co nevidis, tak nejde....
Protože máš délku rukávu 80 cm...V tom případě mi nestačí ani XXL co se délky rukávu týče. feelsbadman
Když byla první várka a nebyly žádné předlohy, tak se to vždy zvládlo a všichni objednali dobře a nevím v čem by se měly lišit tyhle várky a měl by být nějaký problém.
Kujva, tak boty 50 to je už masakr Zrovna před pár dny jsem v CCC objevil sekci bot >45, měl pár takových kousků v ruce a jsou to už takové malé sněžnice - ale zase je zaručena dobrá stabilita, když fouká, tak neupadneš. Ale soucítím s tebou. Já potřebuji zase vždy košile s prodlouženým rukávem a hlavně džíny o délce 36, což taky není vždy jako houska na krámu. Co se týká textilu tady, nebudeme tedy předbíhat událostem, třeba bude malý zájem a žádná 3.série nebude, ale řešením možná pro někoho bude vzít triko ve 2 různých velikostech a holt pak to jedno méně pasující používat jen někde doma - sice by se dalo určitě pak prodat jinému klaňákovi, jenže bude s nickem a to to vylučuje. To by šlo možná u bundy, ta je jestli se nemýlím bez nicku (?). A teď už mlčím v očekávání věcí příštích - uzávěrka ankety je tuším 26.11. a závazně objednávat do konce listopadu. Asi bych to neprotahoval, ať to máme do konce roku vyrobené (snad). Howgh, mýdlo končí.