Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak aspon ze nebudes uplne prazdny a zasoby ledek take beru@daew No popravdě ještě nemám plán. Ale cca někdy kolem 8h bych klidně dal meeting point v Brně. Třeba parkoviště Shopping Park nebo Olympia.
Trika beru, LEDky beru. Ale ten vosk, to už nezařídím. Bral jsem minulý týden větší objednávku, takže mám na pár týdnů zase všeho dost. Ale vezmu určitě vzorek a můžu ti ukázat na kousku, jak vosk funguje
Cau.takova skodaDerskodast: 8408 napsal:Já nakonec nejspíš z technických důvodů nedorazím.
Cau.tak to je blbe.dostal jsi smyk?ted nebudu mit partaka na jizdu na slepoJá nakonec nejspíš z technických důvodů nedorazím.
Ženu můžeš poslat po červené na Děvičky po NS Děvín okolo kopce. http://www.mapy.cz/s/kFl4Dobrý den všem!
Prosím vás, bude tam také něco pro ženu, která se nudí při povídání o autech? Přije-li bychom v sobotu asi do té 10. hodiny a večer odjezd...
Děkuji za odpověď!
Na zdržování jsem tu jáViz up: Kolem 8:00 sraz Shopping Park nebo Olympia Pokud nebudu moc zdržovat