Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Skôr to vyzerá tak, že nemali ani potuchy o tom, čo spôsobilo, že auto sa stalo nepojazdným.Vyměnili raději všechno,jeli na jistotu.Však jim to výrobce zaplatí.
jezdi to parádne, oproti 186 co jsem měl náhradní to jde lip odspodu , teda teď to śetŕím,zajíždím.. výkon časem asi jo.Tak to mě mrzí, zrovna jsem se chtěl zeptat jak to jezdí a jestli budeš otevírat výkon.![]()
nevím co s tím bylo, ale asi zapalovací modul. teď je to OK. ted jsem vyménil olej, už mám naj. 1500km. tak už si to trochu sedloNo a už víš co s tím bylo? Pokud to pak necháš otevřít tak věřím že pak to bude parádní.
pŕesně, :-.)Vadny zapalovaci modul snad musi pricetny mechanik zjistit, ne? Ale ok, jsem ochoten pochopit, ze se jednalo o menice. Ale nejak mi k tomu nesedi to cerpadlo? Nebo to cele zacalo tim cerpadlem? Pak bych pochopil ty vstrikovace, ale co s tim zase maji spolecneho moduly?
A proc ho, MK-M3, porad tlacis do "otevirani"? Do toho snad nikdo svepravny jit s novym autem nemuze, kdyz se musi vyndat jednotka (s nejistym vysledkem) a zvlaste pak pote, co se mu stalo? Vsak si to kup sam a smele do toho![]()
Musím nesouhlasit, že "uzavřená" 2,5 nedává smysl, měl jsi možnost se svézt? Jestli ne, tak určitě zkus. Já ji mám totiž přes měsíc a musím říct, že je to neskutečná "raketa", tím jak má krouťák v nižších otáčkách tak zabírá slušně odspodu (na to, že je to motor bez turba) a nemůžu si ji vynachválit a to říkám jako předchozí majitel 2,0 G150. A jak píše M3grey pokud má člověk nové auto, tak si dá sakra pozor, jaké úpravy na motoru udělá a tady fakt úplně nevidím důvod s tím něco dělat.Já ho přeci do ničeho nenutím, nebo jsem mu dal pistoli k hlavě nebo mu nějak vyhrožuji či na něj dělám nějaký nátlak? Já se jen ptal jestli do toho půjde, neb uzavřená 2,5 nedává smysl, když se ještě dá koupit 2,0 s vyšším výkonem a nižší spotřebou.
A kupovat asi ne, mě ta moje BP 2,0 se Stage 1 stačíten doplatek by dnes byl už značný jen za trochu silnější motor - raději si počkám na jiné auto.
Já ho přeci do ničeho nenutím, nebo jsem mu dal pistoli k hlavě nebo mu nějak vyhrožuji či na něj dělám nějaký nátlak? Já se jen ptal jestli do toho půjde, neb uzavřená 2,5 nedává smysl, když se ještě dá koupit 2,0 s vyšším výkonem a nižší spotřebou.
A kupovat asi ne, mě ta moje BP 2,0 se Stage 1 stačíten doplatek by dnes byl už značný jen za trochu silnější motor - raději si počkám na jiné auto.
Ad prasiť - i kdyby to hodil ze skály, je po tom každému prd.2,5 l podľa teba nedáva zmysel, ale nechať si prasiť softvér u čisto nového auta už zmysel dáva. Seems legit...
Z prvých recenzií sa tá 2,5 zdá ako veľmi pružný a kultivovaný motor. Nie všetko je len o výkone.