- 2 675
Tyjo, ja chci takyyy. Usporadate v Praze take motokary? Vim, ze muzu sam, ale ... .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak dojeď za náma, rád bych se mrknul na 2,5iTyjo, ja chci takyyy. Usporadate v Praze take motokary? Vim, ze muzu sam, ale ... .
Jo no, pred takovym rokem, pulrokem bych klidne prijel. Ale ted, kdyz mame maleho, tak uz jsou jine priority .Tak dojeď za náma, rád bych se mrknul na 2,5i
To je jasny, byl by to docela drahej vyletJo no, pred takovym rokem, pulrokem bych klidne prijel. Ale ted, kdyz mame maleho, tak uz jsou jine priority .
Klidně můžem. Pokud bude zájem, tak klidně v únoru Přesně tak, když je banda tak je to lepšíTyjo, ja chci takyyy. Usporadate v Praze take motokary? Vim, ze muzu sam, ale ... .
No s tebou počítám! Viděla bych to buď na Zlaté jablko nahoře na střeše nebo jižní svahy...ještě to promyslím, podle toho, kolik nás bude.Počítej se mnou. Mohl bych zmobilizovat ještě jednu novou trojku, v podstatě asi tu samou, co máš ty.
Mazdar moravo , jelikož se budu vracet do své domoviny, mám v pánu uspořádat na jaře sraz ve Zlíně...Byl by předběžně zájem?
Kdepak to je? No tou dobou jsem byl ještě orientován směrem na Francii.Jeden malej srázek se v tomhle regionu konal před rokem a půl
Zobrazit přílohu 4198 Zobrazit přílohu 4199 Zobrazit přílohu 4200
Je to rozhledna Nová Ves mezi Rýmařovem a Malou Morávkou. Každopádně to nebyl čistě Mazda sraz, ale sraz JDM takže všechny Japan značky, ale Mazd bylo tentokrát nejvícKdepak to je? No tou dobou jsem byl ještě orientován směrem na Francii.