Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Úplně tam tu @LadyDoubleEl vidím
jsem připravena na spanilou jízdu i s vodou v ostřikovačích, tentokrát mě ničím nepřekvapíš !Další závodník se hlásí.
Nakonec mám volno, tak přijedu.
Agrrrr, však neboj, když tak vymyslíme něco jiného, čím Tě pobavímeNo nenee! Jedu před váma, jinak to vaše stříkání zase schytaj nevinní vzadu
To u mě nehrozí, já mám tu, co před chvíli zmínil @Natural ... jasná volba !Treba tam bude mit letni smes .
Výzva přijataTy budeš první koho předjeduuuu :woot:
MňeheheeeVýzva přijata
...i zenu ? At není sama Lejdyell ?
Nevadí, tak příště to snad už vyjdeSe smutkem oznamuji, že nepřijedu. Práce mi volno neumožní. Tak snad jindy Mazďáci!
Super, dobrá práce. Tak to vypadá, že těch 10 lidí nebude problém zatímTakže rezervace je úspěšně provedena-od 14:00 celkem 40minut.
PS: sraz by měl být tak aby se mohlo po té 14h začít.................
Hlavně vybrat v Přerově nějakou benzinku která tam není dvakrát, ať se zase neopakuje minulostJinak to zatím vypadá, že jedu z Vyškova sám a v Prostějově se připojí @LadyDoubleEl , teoreticky možná s @Háre
Po telefonu mi nechtěla slevit když nás bude tolik že nevyjde sleva pro 10lidí = potřebujeme ještě dva dobrovolníky, protože je na startovce 8jezdců