Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No, když chci umýt auto opravdu důkladně a zároveň šetrně, tak si sebou vezmu dva kýble, ty si naplním vodou a auto si nejdřív jen namočím wapkou (vodou) a dostanu dolů nejhrubší nečistoty no a pak buď jen vodou(v případě že mám navoskované auto), nebo vodou se šampónem umyju auto ručně houbičkou (já mám takovou tu rukavici na mytí) - jeden kyblík ve kterým oplachuju z houbičky bordel a druhej s čistou vodou a šampónem. Pěkně vydrhu i kola kartáčem a pak to celý zase spláchnu wapkou. Následně popojedu kousek mimo box abych ho už neblokoval a pořádně vysuším.To vypadá zajímavě. Jen se zeptám a proč tam příště pojedeš s kyblíčkem?
Tak určitě 80kou, která je tam povolená..Pardubice u glóbusu.
Opláchnu wapkou pak aktivní pěnu. Široko daleko nemají tolik pěny a husté jako tady. Pak pěnu rozetřu, oplach.oplach.oplach a na konci změkčenou vodou.
Pak jen osušit utěrkami od @Natural a vyjedu na rychlodráhu kde jedu tolik aby auto doschlo ve všech mistech. Nebudu psát jakou rychlosti , , mám přeci 2,5. Jen mě drtí kapky ze zrcátek,které mám pak po dveřích.
Jako pokaždé když začínají nové akce a slevyHergot vy jedete, nová myčka, nová benzínka MOL, akorát před tím vaším Lidlem se nedalo ve čtvrtek vůbec zaparkovat.