Vasek33
člen KLANu
- 38
Ok a které to jsou ?V Prahe mám vytipované 2 wapky, kde je demineralizovaná voda fakt dobrá a aj okná po zotretí stieračom ostanú čisté bez okrajov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ok a které to jsou ?V Prahe mám vytipované 2 wapky, kde je demineralizovaná voda fakt dobrá a aj okná po zotretí stieračom ostanú čisté bez okrajov.
Ok a které to jsou ?
Doris doporučuje mýt pouze čistou vodou a čistou bavlněnou houbou s delším chlupem.Tam jsem teď taky byl v pátek, bylo narváno. Do toho tam ještě nějakej tuning sraz kocernů a samý bmw, musela to tam rozhánět městská.
Nesundá ten mikroprášek vosk, co mám na autě od Doris? Já zkoušel jen program 2 a 4, abych si ho právě nesmyl, ale moc se to neumylo, ručně jsem pak sušil utěrkou z mikrovlákna a ždímal jsem z toho špinavou vodu
Máš pravdu, aktivní pěna umí, tzn je super na cokoli. Tzn na chleba ideal, různé barvy ala marmaláda, uvidíš jak tě pěkně aktivuje.Tak jestli vosk od te vasi slavne Doris narusi jakakoliv chemie a aktivni pena ho sunda, tak to neni vhodne ani na mazani na chleba, ne?
Můžu doporučit myčku v Úvalech. Osmotická voda bez problémů.Ok a které to jsou ?
@M3grey měl asi na mysli mazání vosku na chleba.Máš pravdu, aktivní pěna umí, tzn je super na cokoli. Tzn na chleba ideal, různé barvy ala marmaláda, uvidíš jak tě pěkně aktivuje.
Funguje porad dobre ten Mol na chodove? Mam to kousek a potrebuju uz oplachnout bude mi asi stacit pouze cista voda na oplach a osmoticka voda na "vysuseni"Ti co mají auta lehce špinavá, nechtějí kyblíčkovat nebo sušit a chtějí mít auta čistá bez zaschlých kapek po tvrdé vodě a jezdit tam kde používají Ph neutrální chemii jednoznačně po konzultaci a ozkoušení s klaňáky ( hlavně bych chtěl poděkovat @Muggsy , @skokan a samozřejmě i dalším) za sebe doporučuji následovné
Brno - http://iq-wash.eu/kontakt/
Možnost oplachu podvozku, osmotická voda která po zaschnutí nedělá mapy a vodní spot (testováno na černých vozech ), Ph neutrální chemie, která si poradí bez problému s hmyzem a neoslabuje protekci laku, možnost kyblíčkování atd atd..
Tábor - https://wash-shine.wixsite.com/washshine
Praha - Mol Chodov Co jste dnes udělali na vašich Mazdách
Těšíme se na další zkušenosti a recenze ohledně ručních myček a doufám, že zde bude s odstupem času z čeho čerpat po celé ČR
no moje zkušenost je taková, že bez mytí s práškem špína na exponovaných částech zůstává, tj. oplach nestačí. a to mám auto poctivě 2x ročně voskované. takže buď aktivní pěna a potom houba nebo aktivní pěna a prášek. aktivní pěna s neutrální PH, aby to nestáhlo dříve nanesený voskFunguje porad dobre ten Mol na chodove? Mam to kousek a potrebuju uz oplachnout bude mi asi stacit pouze cista voda na oplach a osmoticka voda na "vysuseni"
Byl jsem tam předevčírem a mohu potvrdit, že dobrý. V Průběžné fronta, tady jsem nečekal a fleky na povrchu nezůstaly, jen na zrcátkách - ovšem ty si netroufám wapkou vzít, abych nesplakal nad výsledkem - stačí, že jsem je měnil jednou v záruce Ale nejsem zase tak náročný na čistotu, jako někteří zdeDruhá v pohode je na Úvalskej, ale tam som nebol odkedy otvorili tú na Proseku. Keď som tam chodil, nikdy som nečakal a občas som tam bol sám, takže teoreticky by možno prešlo aj nejaké to kyblíčkovanie a ručná práca.
Jo ta je skvělá a obsluha soukromě používá náš detailerF1 CARWASH ve Stodůlkách
jezdim docela casto okolo a byva tam dost lidi.. vypada to fancy ) jak jsou na tom s kbelikama? a osmotickou vodou? tece tepla z wapky nebo studena? jediny co me trochu vadi kam jezdim ja je, ze tece studena jen.. na byvalem miste meli teplou ale je leto tak mi to tak neva.. hlavne ze neresej kbelikyZatím nejlepší myčka Puerreza car wash na chodově ul. Roztylská, Praha. Za pár korun komplet očista
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com