Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zdravím. Našel jste nějaké dobré rádio do GJ?Ahoj, rád bych v mazdě 6 GJ 2013 vyměnil infotainment. Prošel jsem vlákno. Ale třeba je už dnes nějaký posun, jak se vyhnout číně a současně, aby výměna nestála balík? Nemáte nějaké tipy?
díky
Je k dispozícii update na android 12? .. a 32 GB ROM je dostatočná?Zdravím, mám od dubna a stále vše OK. Občas dorazí i nějaká aktualizace od číňana. Tu si buď stáhnu přes data a nebo si od číńana nechám poslat odkaz ke stažení
Zdravím, rád bych do CX5 taky dal nějakého androida - ale mám pocit, že je vždy problém s originál zpětnou kamerou? Jak to máte vyřešeno? Máte origo kameru nebo dodatečně přidělanou? DíkyMazdar, před týdnem jsem si do auta nainstaloval android rádio od Sinosmart (4GB paměť + 32GB úložiště, QLED). Galerie s popisy . Zatím je velká spokojenost. Všechno funguje jak je uvedeno v inzerátu - Sinosmart . V některých případech funguje parádně i joystick S ovládáním na volantu nemám problém. Navíc se dají tlačítka přemapovat. Vtipný bylo, že jsem se ptal číňana, jestli bude fungovat USB v kaslíku pod opěrkou - prej ne. Pak jsem se ho zeptal, na co je ten Universal cable a on mi napsal, že pro připojení originálního USB ) tak až bude čas, zkusím ho připojit.
Zatím jsem nahodil jiný launcher Car Launcher FREE - vypadá dobře, dá se lépe upravit, existuje pár free témat a ostatní placená.
Kdyby měl někdo dotaz k funkčnosti nebo naopak přišel s vlastní zkušeností nebo radou, budu rád.