Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Děkuji za nabídku, já jsem z Opavy, takže to je v pohodě, takové sobotní rozptýlení a malá projížďka neuškodí . Já se přiznám, že když jsem koukal po rendlikovi, tal jsem chtěl z ČR, což co se týče stavu nebyl zase problém, ale sehnat Mazdu z ČR, která není nějak výrazně napadená rzí mi přišlo pomalu snad nemožné. Občas se něco našlo co by stálo za zhlédnutí, ale buď to bylo daleko a po pár zkušenostech už pro auto víc jak 100km nejedu, nebo to byla nafta apod. Bohužel se ale obávám, že z té Itálie přišla stočená, ale to zkusím přes Mazdu v Benešově nějak pořešit jestli by to šlo dohledat apod. Hlavně ji chci omrknout jako takovou, protože jsem neměl tu možnost se v takovém autě projet a jsem opravdu zvědavý, jaká je.Já osobně bych auto z ciziny nechtěl jedině ,že bych tam nezajel pro něj sám.Takhle to je loterie.
Jinak jsem z OV a klidně se na ni zajedu podívat.
Jasně,je to loterie.Měl jsem osm ojetin z dovozu,asi jsem měl štěstí Ale co neni loterie při koupi staršího auta i unás.Já osobně bych auto z ciziny nechtěl
No tak určitě víš že se vozí auta převážně bourane a jak se přivezou tak se jim hrabe hned do tachometru v nejhorším případě kradené.Jasně,je to loterie.Měl jsem osm ojetin z dovozu,asi jsem měl štěstí Ale co neni loterie při koupi staršího auta i unás.
Zeťák dělá ojetiny 18 let tak trošku do toho vidim.
Tak to je fajn, jak toho není tolikZrovna první Mazdy3 zas tolik té elektroniky nemají. Z ovládní klimy bych strachy neměl, ta spíš může být děravá např. v trubkách.
Kéž by jen zastaralá , ale na to že když jsem to kupoval v roce 2011 při 133t km, tak už tenkrát měla kompletně vymlácený podvozek (horní uložení, silentbloly ramen, tlumiče,...), dodnes jsem to neopravoval, protože pořád opravuji něco jiného, ale hlavně už skoro rok sháním jiné auto. Tak doufám, že se Mazdy dočkám, a že stupeň opotřebení nebude tak katastrofický, jak u feldy, ale tak je to staré auto, co má něco najeto, tak se s výměnou počítá.Dusha: Hlavně s mazdou3 poznáš, že auto má i jízdní vlastnosti. Což co se feldě říct nedá. Ta už byla zastaralá jako nová.
Podle fotek bych věřil že jsou skutečná.Syn má Mazda 3 BK 2.0.sport hadchback 2006 najeto 280000 km,zatim žádná porucha,můžu ti poslat jak vypadá volant,řadící hlavice po těchto km.Kylometry se dají poznat i podle čalounění sedačkyBohužel se ale obávám, že z té Itálie přišla stočená,