Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dusha: Hlavně s mazdou3 poznáš, že auto má i jízdní vlastnosti. Což co se feldě říct nedá. Ta už byla zastaralá jako nová.
Tak majitel ji prodal svym znamym, kdyz se dnes dozvedeli, ze ji prodava hned ji vzali, nabizel jsem mu, ze je preplatim, bohuzel. Takze zase nic..... pritom to vypadalo na solidniho chlapa. Pritom jsem se tak tesil
To jo , kdyz jsem pred rokem zacal vybirat auto, tak to mela byt Fabie I, ve chvili kdy jsem se v tom projel, tak mi proste pripada, ze je to jen faceliftovana Felicie a ja uz nechci zadne auto, ktere se Felicii byť jen trochu podoba Tim nechci rict, ze je to spatne auto, mam ji cca 6let, ale uz to chce neco jineho....Tak felda je převlečenej favorit že jo. Nic jinýho.
To jo , kdyz jsem pred rokem zacal vybirat auto, tak to mela byt Fabie I, ve chvili kdy jsem se v tom projel, tak mi proste pripada, ze je to jen faceliftovana Felicie a ja uz nechci zadne auto, ktere se Felicii byť jen trochu podoba Tim nechci rict, ze je to spatne auto, mam ji cca 6let, ale uz to chce neco jineho....
Rychlo si pozhanaj peniaze a bež kupit.Hello mazďáci
Mám vyhliadnutú M3 BL GTA 136kW, 53t km, ropa.
http://www.dasweltauto.cz/de/Car/1103269/mazda-3-2-2-d-136kw?specDealerPage=porsche-plzen
Viete niečo o nej a na čo sa pripraviť
Ahojte, co si myslíte o této Mazdě 3
https://www.mazdazlin.cz/car/mazda-3-2009/
Nejsem si hlavně jistý cenou, jestli není až moc vysoká na 8 let starý auto. Na druhou stranu, když se podívám na Oktávky s 1.4 TSI, tak se pohybují se stejným nájezdem vesměs stejně a mají ještě k tomu horší výbavu.
Neprojevil se cost cutting i u Mazd 3 v podobě nějakých "kurvítek"?
Mozna by nebylo spatny to nasdiletAhoj,
udělal jsem analýzu průměrné ceny (medián) Mazdy 3 podle roku uvedení do provozu. Data jsem vzal z nabídek Sauto.cz.
Možná se vám to bude hodit, pokud (podobně jako já) zvažujete, jestli koupit novou nebo ojetou trojku a případně jak starou.
Ahoj,
udělal jsem analýzu průměrné ceny (medián) Mazdy 3 podle roku uvedení do provozu. Data jsem vzal z nabídek Sauto.cz.
Možná se vám to bude hodit, pokud (podobně jako já) zvažujete, jestli koupit novou nebo ojetou trojku a případně jak starou.