• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Nefunkční směrová světla

• Vlákno založil Vlákno založil Marek.B
  • Datum založení Datum založení

Marek.B

rodinný člen KLANu
Podporovatel MazdaKlanu Ověřený uživatel MazdaKlanu
Zprávy
370
Ahoj,
tatík má problém na Mazdě CX-5 KE uvedení do provozu 2015, 2.0 118kW AWD.

Z ničeho nic přestaly fungovat blinkry. Když se dá blinkr páčkou, jde slyšet zrychlené cvakání, jako kdyby byla prasklá žárovka. Stejně se děje na obě strany. Když se dají výstražné, stejný scénář. Když se ale auto odemkne/zamkne, všechny blinkry probliknou, takže žárovky jsou určitě v pořádku.

Napadl mě přerušovač, ale nějak se nemůžu dopátrat, kde by se měl nacházet, ani ho nemůžu najít, kde by se prodával. Pojistkovou skříň jsem pohledem kontroloval, neviděl jsem žádnou pojistku vypálenou, ale nevyndával jsem je, jelikož nevím, která by to měla být. Má někdo zkušenost/radu? Díky

Tak nakonec už vyřešeno.
Jednalo se o neodbornou práci s řídicí jednotkou. Elektrikář v práci mu auto napíchl na nějakou nespecifikovanou diagnostiku vymazat chyby z ŘJ a povedlo se mu nějakým stylem “vymazat” i blinkry 😀
Jelikož se bez blinkrů špatně jezdí, musel tedy dnes do servisu, kde mu údajně přehráli/aktualizovali něco v ŘJ a blinkry zase jedou.
Ani u jednoho jsem nebyl, tak pouze tlumočím. Tím pádem je asi možné vlákno smazat. Díky

Back