Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
toho se ta trochu bojim že si to člověk objedná v domění že to je černé a ono to přijde špatné:/Přesně takhle vypadá moje světlo co prodávám: https://www.mazdaklan.cz/threads/nove-leve-zadni-svetlo-6-wagon-gy-fl-2005.223/ A to jsem se ani nesnažil aby bylo zatmavené
Nenasliní, jenom mám pravidelně každou chvíli při řešení zatmavení lamp nutkání něco po ruce prohodit oknem, či zdíDeri: To klukům s kombíkama radši neukazuj nebo si nasliní zbytečně do klávesnice
Ten pásek tam je do 3. brzdovýho? To nějak zvažuju a zatim jediná varianta mě napadla tam narvat klasickej LED pásek, jak jsou takový ty "uni". Teda pokud se mi nepoštěstí sehnat stříšku s brzdovým :-/Ty moje LED lampy maj celej housing z černýho plastu ale plexi je čirý a jelikož je tam místo paraboly DPS s ledkama, tak to vypadá tonovaně i když neni
Zobrazit přílohu 1875
Tady mám ještě porovnání z průběhu montáže, kdy sem měl vnitřní ještě klasiky a vnější už namontovaný LEDkový.
Zobrazit přílohu 1876
Ten pásek tam je do 3. brzdovýho? To nějak zvažuju a zatim jediná varianta mě napadla tam narvat klasickej LED pásek, jak jsou takový ty "uni". Teda pokud se mi nepoštěstí sehnat stříšku s brzdovým :-/
Tady máš nějaké foto, jak by varianta nechat žárovky sériově vypadala: http://forum.mazda6club.com/exterior-modifications/226594-tinted-tail-lights.html
Vím, že to někdo zkoušel a z blízka to nebylo vůbec ono. Myslím, že to byl před lety pweter, ale vůbec jistej si nejsem.
Zvu sem borca, co má lehce zafóliovaná zadní světla a vypadá to pěkně, tak třeba sem napíše postřehy