• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Nefunkční stahování okna

hellonfire666

nový člen
6
AHoj, řeším takový problémek se svou Miatou. Nejde mi stáhnout okno u spolujezdce až dolů. Popojede tak o 10 cm a pak se zastaví okno, ale i motorek (nejede to naprázdno). Zároveň je to tlačítko stahování celkem na volno, ale nechápu, že to sjede právě o ten kousek. Nemáte s tím někdo zkušenost, případně foto, jak to vypadá rozebrané?
 
Ahoj, s největší pravděpodobností bude zatuhlá vazelína v pojezdech ve dveřích. Postačí, když starou vazelínu odstraníš a dáš novou, pak by to mělo chodit krásně rychle. Dělalo mi to na obou miatách a vždy to pomohlo. Jednou mi teda prasklo lanko u motůrku, ale pokud by to bylo tím, tak by si s tím oknem pravděpodobně vůbec nepohnul. Tam jsem musel vyměnit celé lanko za staré řadicí lanko na jízdní kolo.

Postup na rozebrání dveří a vyčištění pojezdů najdeš na youtube. Třeba zde:
. Není to nic složitého.
 
Back
Top