Karboss
nový člen
- 19
Dík, to by mi dost pomohlo 👍To je na tobě. Obratem zjistím jak je vybavený
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dík, to by mi dost pomohlo 👍To je na tobě. Obratem zjistím jak je vybavený
Jako klidně můžou, můžu to zkusit vyloupnout, v případě že tam budou, třeba by se dalo uvažovat o tom to zase nějak obnovit, počítám že tam bych kvůli tomu asi celej novej nárazník shánět nemusel ne?A nejsou ty záslepky právě krytky těch vystřelovacích ostřikovačů světel ?
Ještě takovej blbej dotaz...... když píšeš sportovní přední/zadní nárazník, tzn jiný než sériový ? Je tohle ta verze podle vin?Tak podle dodaného VIN je auto z Rakouska a vyrobený 19.12.2007 a je to 2.5 liftback
A teď to zajímavý:
1) auto má xenony
2) auto má sportovní přední nárazník BEZ parkovacích čidel ale S ostřikovači světel (kód GAP4-50-031G)
3) zadní nárazník je taky sportovní verze BEZ parkovacích čidel (GS1M-50-221F)
4) základní konektory na origo čidla jsou, ale nejsou napinovaný + chybí samotná kabeláž k jednotlivým čidlům
Tak asi tak. Já bych koupil nějakej univerzální set čidel.
Ano tyhle krytky tam mám ale myslel jsem, že tam jsou i když pod tím nic neníJestli tam máš krytku jako je tady na obrázku(to na co ukazuje šipka):
tak pod ním je schovaný vystřelovací ostřikovač.
Jj to jsou přímo moje nárazníky, díky za infoTakže je to fakt jedna z prvních bez čidel. Pokud máš přední nárazník s krytkama a mlhovkama jako je na tom obrázku, tak je vše v pořádku
Mě nejvíce vadí,že při hustém sněžení se mi sníh nalepí na světla protože LEDky nevydávají žádné teplo a sníh se nerozpouští.Asi by se ten ostřik šikl,proud vody by ten sníh odplavil(snad)Jinak musím dodat, že ostřik světel je supr na GH jsem ho měl a teď první zimu s GL nemam, ty světla se špiní fakt rychle a furt to musim ručně čistit, plánuju ten ostřik dodělat, nádobku i motorek mám, v nárazníku držáky hadic i ostřikovačů jsou, i naznačený místa kde vyříznout diry na ostřik, jen najit bouračku GL před FL co není trefený na čumák
Dneska jsem to byl zkontrolovat, pod těma krytkama na předním nárazníku jsem skutečně našel ostřikovače, není tam v kabině na to žádný tlačítko, protože se to spustí vždy automaticky s odstřikem skla, tzn že to fakt odpovídá specifikaci podle vin, možná jsem přecejen měl štěstí a auto nebylo bourane, to u takhle starejch kusů nebejvá často, teď spíš bojuju se světlama, nejspíš to neumí automaticky denní svícení, automat prostě ve dne vyhodnotí že nemusí svítit a tak prostě nesvítí. Na Mazdě 3 co jsem měl předtím byly aspoň dodělávany ledky v nárazníku.Jinak musím dodat, že ostřik světel je supr na GH jsem ho měl a teď první zimu s GL nemam, ty světla se špiní fakt rychle a furt to musim ručně čistit, plánuju ten ostřik dodělat, nádobku i motorek mám, v nárazníku držáky hadic i ostřikovačů jsou, i naznačený místa kde vyříznout diry na ostřik, jen najit bouračku GL před FL co není trefený na čumák