Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@no_hits Myslím že se světla rozsvěcují na off protože mají řídící jednotku která je pro automatické ( denní ) svícení pro českou republiku. ( Má to tak otec na Nissanu )
Proč se světla rozsvítí i v poloze OFF
Tvůj předpoklad je správný řešení je výměna řídící jednotky světel za jiný typ, existuje několik variant ŘJ viz: Denní svícení - DRL u Mazda6 GHPředpokládám že se to nedá deaktivovat
To mě taky zajímá, mám to úplně stejně, ale spíš bych to tipoval na závadu tlačítka...Mám další dotaz. U spolujezdce mně nejde auto zamknout tlačítkem. Odemknout sahnutím na kliku u spolujezdce jde. Je možný že je ta funkce jen vyplá v jednotce centrálu viz možnosti nastavení, nebo je to spíš závada tlačítka?
Máš vadný mikrospínač (tlačítko). V Mazdě v Liberci a Hradci Králové mi na GH před pár lety (tuším 2012) chtěli měnik celou kliku za 12.500,-Kč. Během chvíle odešla i druhá, takže celkem 25.000,-Kč + práce. Až u Zemana v Praze jeden starý mechanik přišel na příjem, řekl mladému ať mu ukáže rozpad dílů a tam byla celá klika. Řekl mu ať to zvětší a potom vyskočil poddíl z matoucím označením v angličtině. Byl to onen mikrospínač za cca 1.200 Kč + práce. Takže oboje dveře i s prací za cca 4.000,-Kč. Jsem si hluboce vydechl.Ok. Jak bude přes tyden čas shodím tapec zkusím proměřit tlačítko. Co jsem viděl faktury z mazdy od předchozího majitele tak tam byla fakturovaná klika i tlačítko. Možná to jen nějakej učeň nezapojil.
Tak to bude asi nějaká japonská pyramidální záhada.Diky byly tam 2 srouby ale furt to drží u tlačítka stahování okna a nejde odcvaknout