• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

karosérie Ochrana motorového prostoru před hlodavci

• Vlákno založil Vlákno založil shr3k
  • Datum založení Datum založení
psal jsem před časem že funguje rámeček z 10-12 cm širokých desek rozěmru aby se vešel těsně mezi kola a pokryl prostor pod motorem, nahoře je potažený pletivem na králikárnu, s oky 3 cm...na noc to zašoupnu pod auto a opatrná kuna na to pletivo nešlápne...předtím jsem reklamoval ultrazvukový Deramax který nefungoval, dle výrobce byla kuna nemocná, přímo hluchá...když jsme mu poslal foto 3 druhů stop tvrdil že krabičku lze přenastavit na jinou frekvenci....blablabla...v Direc auto Příbram ( dealer mazdy) montují do motorového prostoru elektrický ohradník když se toho kuna dotkne dostane ránu a už se prý nevrátí

předtím jsem reklamoval ultrazvukový Deramax který nefungoval, dle výrobce byla kuna nemocná, přímo hluchá
Jo, hluchý jedinec.... tohle je snad i v jejich návodech, dokonce i pro plašič krtků :)

Za mě nejlepší to pletivo pod auto, chlupy do silonky nebo hodně parfemovat motor přípravky.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Back