- 6 514
Pošli VIN a zjistím ti to hned.Doma ještě mrknu do origo papírů.
Teoreticky, proč by jsi Němec nezajel do třeba Rakous pro Mazdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pošli VIN a zjistím ti to hned.Doma ještě mrknu do origo papírů.
Teoreticky, proč by jsi Němec nezajel do třeba Rakous pro Mazdu.
Pišeš čím se trojblik aktivuje, já řeším to, , jestli byl dán výrobcem nebo majitelem.Rozdíly najdeš v brožurách a cenících. Trojblik je u GH vždy pomocí modulu C830-V7-160B.
JMZGH14L681127145Pošli VIN a zjistím ti to hned.
Ty to máš z Francie?
Auto prodal autorizovaný prodejce Auto B. Schleibinger, Ortsstr. 15, 84072 Au-Osterwaal, Bayern 10. června 2009.Země Původu "D"
Jde ale o výbavu
A výroba je nejspíše: "Production Date: 27.12.2007"Auto prodal autorizovaný prodejce Auto B. Schleibinger, Ortsstr. 15, 84072 Au-Osterwaal, Bayern 10. června 2009.
První registrace 2009!!!A výroba je nejspíše: "Production Date: 27.12.2007"
Trojblik je vždy dodatečná montáž... Ale fakt nevím, jestli ti ho tam namontoval sám majitel, nebo servis, kterému to majitel řekl, nebo servis sám od sebe jako dar.Pišeš čím se trojblik aktivuje, já řeším to, jestli byl dán výrobcem nebo majitelem
Takže v Německu mi dali auto s padělaným techničakem a převařeným vin . Protože všude se píše rok výroby i na dilech auta.Registrace nerovná se výroba. Taky mám registraci o půl roku později než výrobu.
Datum výroby určuje katalog dle sériového čísla.
Tvoje: 127145 a Production Date: 27.12.2007 a registrace 2009
Moje: 210512 a Production Date: 19.09.2008 a registrace 30.1.2009
Takže to může odpovídat.
Opakuji, trojblik nikdy nebyl (v žádném autě) z továrny od výrobce, natož pak podle výbavy.No a právě podle přesně značene výbavy je větší pravděpodobnost že bych to zjistil.
FYI VIN JMZ GH1*L6 81 128055 – 139393 (vadné pojistky pístního čepu) se vyráběly mezi 8. lednem 2008 a 12. únorem 2008.Takže v Německu mi dali auto s padělaným techničakem a převařeným vin . Protože všude se píše rok výroby i na dilech auta.