Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Musíš být ověřený člen. F&Q poslední bod prvního příspěvkudobry den potreboval by som sa dostat do sekcie ohladom map tom tom dakujem
Jo, už jsem se dříve snažil stáhnout, ale prý k tomu nemám oprávnění. Co s tím?Nijak tištěné to není, nevím, nevím. Patrně potřebuješ schéma podle VINu. Eventuálně tady je v manuálech přímo servisní postup https://www.mazdaklan.cz/resources/
Můžeš mne ověřit ať mohu stáhnout příručku? Vůbec se nedostanu k tomu abych ji stáhnul. Heslo je mi bez toho k ničemu.Nijak tištěné to není, nevím, nevím. Patrně potřebuješ schéma podle VINu. Eventuálně tady je v manuálech přímo servisní postup https://www.mazdaklan.cz/resources/
A my se známe?Můžeš mne ověřit ať mohu stáhnout příručku? Vůbec se nedostanu k tomu abych ji stáhnul. Heslo je mi bez toho k ničemu.
No to neznáme. Takže jak se lze k příručce legálně dostat? Je to podmíněno, nějakým příspěvkem na provoz webu nebo tak něco?A my se známe?
Poslední bod prvního příspěvku F&Q.Ahoj.jak se stát ověřeným členem.stači registrace auta? H
Ahoj .jak jsi pochodil s ověřením?Prosim...lide dobri....
Nic tady nepropaguji, o nic mi nejde, ale fyzicky tady nikoho realne neznam. Srazovy typ nejsem (cas je nejdrazsi komodita a fakt ho nemam nazbyt) a nahanet nekoho k setkani jen proto,aby mohl rict - ano, tento clovek neni BOT, dokonce ma i Mazdu (tedy pokud bych neprijel Oplem )...to mi prijde opravdu trochu zvlastni podminka.
Chtel bych se dostat do vlakna na servisni manual a proste ne. Jsem obcan druhe kategorie.
Nemuze me nekdo prosim uz overit? :-(
Díky.HProč se tady objevují tyto dotazy stále dokola, když jsou podmínky dostatečně dobře popsané ve FAQ (přidal jsem je teď i na začátek tohoto vlákna)? Znáš tady někoho ověřeného (to je ta ikona zaškrtnutí pod avatarem) osobně? Pak mu napiš, ať napíše někomu ze správců (je jich tady víc), že se za tebe zaručí. Neznáš tady nikoho ověřeného osobně? Zaplať poplatek ve výši rezervního kanystru benzínu nebo dvou krabiček cigár (tím poskytneš svoji identitu, protože jinak, než kartou, to udělat nejde) a můžeš sosat kýžené manuály a další informace do aleluja (navíc k dalším bonusům). Tenhle systém je udělaný plně automaticky přesně proto, abychom se tu nemuseli mazat s každým, kdo dorazí z internetu a honem si chce postahovat manuál pro řešení jeho momentálního problému.