Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
kdysi jsme s tím nějak zkoušely experimentovat s @Max6 a @romin , ale nějak to nedopadlo. Třeba se někdo dostal dálS dovolením bych si přisednul... Ty origo trysky se zimní kapalinou opravdu moc nefungují, jak fungují ty rozprašovací trysky? Je to lepší? Jaké se komu osvědčily? A hlavně, jak se vyměňují?? Děkuji..
Jj, pročetl jsem celý vlákno, v létě to tak nějak funguje, ale jakmile se dá zimní kapalina, tak to sotva stříká... Jakoby dávalo čerpadlo malý tlak, nebo mají trysky velký průměr a jestli je ta zimní kapalina hustší, tak už jí to nezvládne dopravit tam kam má.. Každopádně při 90km/h to dostříkne sotva nad stěrače..
Změnit značku kapaliny?jakmile se dá zimní kapalina, tak to sotva stříká...
zkusil jsem jich víc a pořád stejné...Změnit značku kapaliny?
Taky jsem používal Sheron a v pohodě.Teď používám Hydrofobní čistič oken Carbon Collective Clarity Hybrid Glass Cleaner.Trochu dražší,ale krásně se s ním dělá a odvádění vody taky funguje dobře.Tak jest, stačí i úplně obyčejné od Sheronu. Mám Angelwax H2GO a moc velký rozdíl nepozoruju.
Hmm, myslel jsem si to, tak mám asi někde dírku...Prepad tam neni. Me jde nalit kapalina tak, ze vidim hladinu v hrdle hned pod vickem a nikam se nic neztraci.
Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk
spis uplne vypadlou hadicku z cerpadlaHmm, myslel jsem si to, tak mám asi někde dírku...
Ahoj chci se zeptat, přelil jsem u Mazdy 3 nádobku ostrikovacu a trochu vyteklo spodem, což mě překvapilo, že ne vrchem. Je to normální? Směs neunika nyní a podle rysky vše ok.Já leju Sheron a spokojenost.
@dJn3o Pokud máš hodně náplně a potřebuješ nutně vypustit, tak se vypustit dá. Rozpojíš hadičku (viz. foto), strčíš konec do prázdné nádoby (nejlépe když bude někdo přidržovat), přivřeš kapotu, dáš stěrače nahoru (automaticky se při vypouštění spustí) a taháš páčku ostřiku do doby než je nádobka prázdná. A potom vše uvedeš do původního stavu a doleješ. Hlavně nezvedat kapotu, když jsou stěrače nahoře! Zbytečně se sedře lak na hraně kapoty. Po výměně zimní kapaliny doporučuju prostříknout i dozadu aby hadička (letní směs v ní) nezamrzla při teplotách pod bodem mrazu.
Zobrazit přílohu 6866
Pokud máš náplně málo, tak ji dostříkej na okno a je to