- 2 675
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nevím jestli se chlubil nebo ne,ale lepil jsem mu odhlučnění kufru,předních podběhů a pak si ještě doma dodělával kapotu atd.... Neuvěřitelně mě s tím zlákal kluk jedenA @TomT ma nejake extra odhlucneni? Si nejak nevzpominam, ze by to u tom neco psal, nebo?
Viděl bych to na už jednou špatnou opravu kdy to bylo zrezle. Jo a Ups!
Pěna na holení pomůže. Vyzkoušeno. Okno umýt, osušit, nanést pěnu nebo gel na holení, Gillette pro Mazdu to nejlepší, rozpatlat po okně a po 5ti minutách vyleštit suchým hadrem.Zamlžený okna je jedna z mála věcí co pozoruju u své první Mazdy ( na krartší vzdálenost i se zapnutou klimou ) To mě stará Vectra B nedělala..... Samozřejmě zbytek z požitku z jízdy je jednoznačně pro Mazdu.....
Pěna na holení pomůže. Vyzkoušeno. Okno umýt, osušit, nanést pěnu nebo gel na holení, Gillette pro Mazdu to nejlepší, rozpatlat po okně a po 5ti minutách vyleštit suchým hadrem.
Zaručený výsledek. Vydrží měsíc.
to jako fakt?
Zkus toto jako fakt?
Opravdu se neboj... I kdyby to nefungovalo tak tím nic nepokazis. Ale zaručuju ti že to fungovat budeto jsou vynálezy i když zrovna uvažuju, že něčím ošetřím zadní okno proti mlžení.... ale asi sáhnu po přípravku proti mlžení