• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

OUT

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
pro někoho možná přínosné, pro jiného úsměvné, ale vězte že existuje mnoho řidičů, co dělají podobné nesmyslnosti při řízení aut a ještě by se klidně hádali, že je to tak správně. Článek ZDE
Mlhovky nemam rucku zatahuju jen pri parkovani a na krizovatkach spojku drzet nemuzu pac po chvilce zustane vyset coz naznacuje to ze neprovadim udrzbu coz neni pravda z kopce brzdim motorem protoze je pri tom mensi spotreba klimu nemam a nezahrat wankel pri startu to bych si naliskal :D no a co se dalkoveho zamknuti tyce :p mozna bych to nemel zverejnovat ale auto nezamykam protoze nemam central ani dalkac a musel bych obchazet CELE AUTO! tot vse o mojich zlozvycich mozna tomu bude malo kdo verit ale svetla zhasinam i na prejezdech uplne protoze kolikrat na volnobeh zhasne i motor :D jedina vec co delam je ze pred startovanim vyzkousim jestli nemam zarazeny i kfyz nejsem z tech co by po parkovani zaradili a nikdo v mem aute neechce jezdit jistota je jistota B-)

Poslední úprava:
Tímto veřejně děkuji @marabu za myslím si dost rozumnou cenu na povinné ručení.
Všem kterým se zdá že platí moc doporučuji si to nechat nezávazně propočítat...
Komunikace jak po telefonu, mailu i tady v SZ na jedničku :D

Tímto veřejně děkuji @marabu za myslím si dost rozumnou cenu na povinné ručení.
Všem kterým se zdá že platí moc doporučuji si to nechat nezávazně propočítat...
Komunikace jak po telefonu, mailu i tady v SZ na jedničku :D

Rádo se stalo a i já děkuju!

Kdo chce, jsem tu pro Vás :) Pošlete scan stavajici sml, nebo popis toho co chctete a nechcete a poslu obratem nabidku.

U Petra byla uspora tusim skoro 50%?! Už přesně nevim, klidně mne oprav :)

Popř. k řešení pokut - od října se zdražuje, teď je to ještě za 2799,-Kč/r, po zadání Bonusového kódu "19952" máte navíc měsíc zdarma. Vyjde to cca na sedm Kč denně :-P

Sám využívám, klientů to dávám k povinku, zatim 100% úspěšnost :-)

http://www.resenipokut.cz/objednavka.html?scrollto=obsah
19952

Poslední úprava:
tohle auto už tu párkrát je, tady je slušnej přehled jeho výkonů. Smekám ....

Dnes jsem dal jasný vzkaz všem kuřákům v praci. Nutno dodat že jako odnauceneho kuřáka mě to i bavilo:smuggrin:. Rozkaz zněl jasně vše zničit.:rolleyes:

Přílohy

• P_20150923_093407.jpg
    P_20150923_093407.jpg
    526,4 KB · Zobrazení: 33
No to neeeee toto :hilarious::hilarious::hilarious:

Obnovuju tenhle prispevek a pripominam, ze od října se zdražuje na 4tis, kvuli legislativnim zmenam - prodluzuje se promlceci lhuta na 2 roky, teď je to ještě za 2799,-Kč/r, po zadání Bonusového kódu "19952" máte navíc měsíc zdarma. V prepctu pres dve kila mesicne.
Kdo si jeste neudelal a vaha - rozhoupejte se. Obnoveni za rok vychazi z puvodi ceny, takze i dalsi roky se setri, skoda za totez paltit 4ku...

http://www.resenipokut.cz/objednavka.html

bonusový kód: 19952

Docela zajímavý článek v dnešním světě motorů ( mrknul jsem zatím jen tabulku) uvádí měření emisí na základě novinářské aféry VW. Kde je uvedené překročení u současných aut včetně Mazda. A je zřejmé, že nikdo neni ok, což se čekalo.

Odesláno z mého ASUS_T00P

edit Vitus: sloučeno, netřeba vlastního topicu ,-)

Přílohy

• uploadfromtaptalk1444057436667.jpg
    uploadfromtaptalk1444057436667.jpg
    770,7 KB · Zobrazení: 22
Poslední úprava moderátorem:
Back