• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Parkovací kamera BN, náhrada

• Vlákno založil Vlákno založil M3grey
  • Datum založení Datum založení
Zdravim hoši.
Chtěl bych do Mazdy 3 hatchback v techničáku uvedeno typ BL (BM) r.v. 2017 dodatečně instalovat parkovací kameru.
Máte někdo nějaký typ jakou koupit? Poměr kvalita/cena.
Děkuji moc.

Mě by zase zajímalo, jaká nejkvalitnější kamera se dá sehnat na tento model auta. Jakože kvalitnější obraz a natačecí pruhy plus kvalitní zpracování.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Abyste neporidili tu nejkvalitnejsi kameru a nebyli pak paradoxne limitovani zobrazovacim zarizenim?

640x480 VGA. Teď jsem koukal že nová Mx5 má nový displej. I ta navigace tam pak vypadá o dost lépe. Škoda že něco takového nejde sehnat i do BN. Myslím přímo od Mazdy, ne ty čínské s Androidem.

Zdravím, před týdnem jsem myl auto a pak odstavil. Dnes jsem jel autem a nejde zadní parkovací kamera. Myslíte že jsem ji utopil? Případně jakou náhradu vzít? A jak ji vyndat? Vapkou přes kameru nejezdím Děkuji. Mazda 3 BN hatsback 2018

Na vině bývá většinou kabeláž přímo za kamerou.

Podívej to nevím. Mě to nepotkalo. Možná zlomený kabel nebo jen něco povolilo. Budeš možná muset pod tapec patych dveří.

No musi se k tomu zezadu - sundat tapec 5. dveri a pak bude vse jasne ;)

No musi se k tomu zezadu - sundat tapec 5. dveri a pak bude vse jasne ;)
A co mám hledat? Nebo co opravit? 😅Konektor? Vyměnit kabel? Co tam může být špatně? Rozebrat to nebude problém, ale nevím na co koukat. Jak jsem znova nastartoval tak kamera šla a pak zase nic.

Budou zlomene draty, co vedou do kamery. Tomu i odpovida to chovani kamery, ze jednou jde, podruhe nejde. Ja uz asi pul roku jezdim s odstrojenymi dvermi, tak jestli si vzpomenu, tak ti to pak vyfotim…

Budou zlomene draty, co vedou do kamery. Tomu i odpovida to chovani kamery, ze jednou jde, podruhe nejde. Ja uz asi pul roku jezdim s odstrojenymi dvermi, tak jestli si vzpomenu, tak ti to pak vyfotim…
Jj to by bylo super díky. Kde se dá koupit novej? Je složitý to vymenit?

Video, kde jakýsi Mexičan montuje parkovací kameru.

Odesláno z mého 23127PN0CG pomocí Tapatalk

Back