Kamera je ještě k mání?Pokud nemáš žádné zkušenosti s Forscanem nebo s necim podobným, tak to sám asi neudelas. Nebo se tím můžeš prokousat na fórech. mazda3revolution.com Dojeď a naprogramuju ti to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kamera je ještě k mání?Pokud nemáš žádné zkušenosti s Forscanem nebo s necim podobným, tak to sám asi neudelas. Nebo se tím můžeš prokousat na fórech. mazda3revolution.com Dojeď a naprogramuju ti to
Měl bych zájem, kabeláž bych asi zvládl ale to naprogramování asi ne, mám CX 5 2017 2,0 attraction.
posílám adresu ots.modrice@centrum.czPříští týden pojedu do Otrokovic, ale zaplatit můžu hned
Máš to správně zapojené?Co je to IC a jak to lze doprogramovat bys prozradil? Je to pro mne nová informace.
To odpojení AKU jsem dělal, nepomohlo.
Chlapci, aku kameru a s akym kablom by ste doporucili kupit na CX-5 KF? Na nete je toho vela, chcel by som taku, aby nebol problem s jej sfunkcnenim a by jej obraz bol realtivne kvalitny...