Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dvojku? Ve finále mi bylo líto investovat i těch cca. 600 z Číny ? Opravdu vyhozené peníze. Užitek minimální...@Head71 mam to podobne... taky jsem nad tim premyslel .. ale za tu dvojku mi to prijde fajn .. zveda to vys, nemusis se spinit s tyckou, .. nprekazi ti tam tycka, ... kdyby to stalo desitku tak se na to **** .. ale takhle do toho tu dvojku dam
Cca 3 týdny. Problém, na české straně! Celnice vyřízena druhý den po doručení do CZ, ale pak nastoupila Česká pošta s.p., to je něco, co nejsem schopen jako podnikatel pochopit... státní podnik. Jako soukromníci by to už měli za sebou! Jen pro zajímavost. Objednal jsem si botasky Salomon ze Švédska. Druhý den odeslané třetí den doma- DHL!sikyl: Za ako dlho Ti prišli? Objednával som pred tromi týždňami z tej istej stránky.
mrpcz: Ty si tuším písal, že už nie sú. Teraz má uvedené, že má 2 ks:
Installation kit gas hood lift damper bonnet struts for Mazda 6 GJ1 (2012- 2018) | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Installation kit gas hood lift damper bonnet struts for Mazda 6 GJ1 (2012- 2018) at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
POZOR už jsem to tu psal min. 2x. Od faceliftu 2018 dále jsou jiné panty přední kapoty, tudíž plynové vzpěry musí být jinak uchyceny. Viděl jsem i verzi na jednu druhou vzpěru, jak to měl VW Golf, Passat.Bacha, pletou se tady dva linky! @golfiik sem placnul ten pro 2012-2018, ja ale kupoval tu verzi pro 2018-... co sem dal @Sikyl
Installation kit gas hood lift damper bonnet struts for Mazda 6 new (2018 - ) | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Installation kit gas hood lift damper bonnet struts for Mazda 6 new (2018 - ) at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
Reknu to takhle: okna neoteviram casteji nez kapotu, a presto sem rad ze na dverich nemam svihadla (se kterymi bych to zvladl take). I ta klimatizace by vlastne stacila manualni, ale sem rad ze je automaticka. Ani tempomat zas tak moc nepotrebuju, ale kdyz uz tam je tak jej vyuzivam.Tak já jsem chtěl vzpěry montovat asi před rokem. Nakonec to neklaplo. A když to hodnotím zpětně, dobře že tak. Zjistil jsem, že je nepotřebuju. Fakt. Jednou za čas zkontroluj měrku oleje a to zvládnu i s tou tyčkou ?. Kapotu prostě nezvedám tak často abych tohle řešil ?
??? Tak jasně. Chtěl jsem napsat vtipnou odpověď, ale vzdávám to ?Reknu to takhle: okna neoteviram casteji nez kapotu, a presto sem rad ze na dverich nemam svihadla (se kterymi bych to zvladl take). I ta klimatizace by vlastne stacila manualni, ale sem rad ze je automaticka. Ani tempomat zas tak moc nepotrebuju, ale kdyz uz tam je tak jej vyuzivam.
Jsou veci ktere nejsou nezbytne potrebne, ale s nima je zivot lehci. Je docela prijemne otevrit kapotu jednou rukou, kdyz ve druhe drzim kanystr s tekutinou do ostrikovacu. Zejmena kdyz prave pada snih, vsude kolem je brecka, a kanystr neni kam polozit aby se neumaznul (a nesel pak takovej spatky do tapacirovanyho kufru)...
I moje stará 306tka z roku 1997 je měla. Ale jak by řekl kamarád, francouzi prostě počítali, že se ta kapota bude muset furt otevírat ?@SimSon je to smutny no I muj superB 2.8 V6 z roku 2005 je ma v zakladu ....
Tak tak.. Než čekat, až se otevře či zavře, mít kvůli tomu zvýšenou hmotnost a ještě se obávat, kdy se pokazí motorek či čidla, to radši manuál. Elektrické víko kufru je hlavně na vytvoření dojmu, ne? Ale menší řidičky to třeba velmi ocení. Ovšem těch asi u tohohle auta moc nebude.za kufr jsem vlastne celkem rad manualni
Cauko. Po tych par mesiacoch to ako vidis? Drzi to? Tiez chcem objednat pre moju GJ ^^Tak jsme ty fotky stihl az ted vecer, kdyžtak kdyby to nebylo jasné ještě udělam přes den..ale tak snad to je vidět i tak
Zobrazit přílohu 32973 Zobrazit přílohu 32974 Zobrazit přílohu 32975 Zobrazit přílohu 32976 Zobrazit přílohu 32977 Zobrazit přílohu 32978
Tak uz som ich namontoval aj ja.Ahoj..jj drzi paradne, teda moc do motoru radsi nelozim preci jen neni to kufr takze na to ze to otevru jednou za tyden kvuli kontrole oleje a nebo doplneni kapalin...je to super