Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jo jo, pohodový vozítko. Žena mu hned začala říkat "bobánek", ale u mě a u syna to neprošlo... Máme ho teda zatím jen chvilku, ale zatím spokojenost! Jediný, co nám tam na cestách chybí, je ten CD přehrávač - má jen rádio.Rozkosny auticko
Tak jsem dnes konečně přezul
Takže na příštím srazu už nebudeš černá ovce jo? Přesně táák hlavně že přeceTak jsem dnes konečně přezul Pozdě ale přece
Možná by to chtělo zkontrolovat sbíhavost vzadu. Pokud jezdíš víc naložený, lepší schválně nastavit menší, protože ty kola se u GH pak rozjíždějí do A vertikálně i do A směrem dopředu a ničí se vnitřní hrany, jak se smýkají. Když má člověk sportovní pružiny, je takové nastavení geometrie samozřejmostí, ale to samé se děje, i když vlečeš naložený kufr.Pre predstavu, ako vyzerali tie hrbaté zadné, čo šli do koša. Ako prišlo k takému nepravidelnému opotrebeniu neviem, už som ich také "zdedil".