• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Prasklá palubní deska u spolujezdce

Mě zatím nepraskla,ale když na to svítí slunce a sáhnu na ni tak se jakoby patlá a lepí na prsty ta vrchní vrstva co má v sobě strukturu,takže čekám každou chvíli kdy praskne.
Ahoj Mam stejný problem. Nejde to sundat, lepí to a porad se to zhoršuje. Zkusil jsem to nejdříve to odmasti prostou mýdlovou vodou a potom i ruiny APC a Lih , Isopropil ale nic nepomohlo. Uz jsem zoufalej.

Není co sundat, roztéká se přímo ten material, kterej je navíc opravdu měkkej

Taky to teď potřebuju utřít před dovolenou od prachu, počkám si radši ale na ráno kdy ten materiál bude zchládlej a tvrdší

I Když to zchládne tak to lepí jak blázen. Ja tam mám z mikrovlaknove utěrky pořád vlákna

Tak jsem to nevydržel a vlítl na to teď , už to bylo studený. Použil jsem APC od Dodo Juice (Wipe Out) a obyč mikrovlákno. něco to udělalo ale dřít jsem to neměl odvahu. taky tam mám kousky vláken ale je to daleko menší zlo než půl roční nános prachu, asi tak.

Ja zkoušel APC co jsme mel Gydeonu ale nepomohlo. Proto jsem sel do Čistého Isoproplylu, a dalších neutrálních čistidel. Štve me to. Protože to kazí estetiku tak hezkého auta i na to kolik ma let.

Obávám se že úplný řešení to prostě nemá, ten materiál je citlivej a po tolika letech přestává být "stabilní" asi nějaká chyba ve výrobním procesu, protože ostatní části palubky jsou ok

Už z toho asi vyprchal UV stabilizátor.

Nebylo by to spíš vybledlý a křehký než rozteklý?

Tak palubná doska namontovaná už nejakú dobu. Doručenie trvalo vcelku dlho, povedzme okolo 45 dní.
Doska má viditeľne aj citeľne horšiu kvalitu ako originál, je tvrdšia a na určitých miestach nedolieha. Na mojej je bohužiaľ preliačený/zmačknutý ľavý spodný roh - očakávam odfláknutý výrobny proces.
Inak celkovo asi OK, proste produkt z Číny za 1/5 ceny originál dielu a tomu odpovedajúca kvalita. Celkovo dávam hodnotenie 5/10, stále lepšie ako prasknutá originálna palubovka.

20240507_142625.jpg 20240507_183339.jpg 20240507_174232.jpg 20240507_174238.jpg
20240507_182613.jpg

Tak palubná doska namontovaná už nejakú dobu. Doručenie trvalo vcelku dlho, povedzme okolo 45 dní.
Doska má viditeľne aj citeľne horšiu kvalitu ako originál, je tvrdšia a na určitých miestach nedolieha. Na mojej je bohužiaľ preliačený/zmačknutý ľavý spodný roh - očakávam odfláknutý výrobny proces.
Inak celkovo asi OK, proste produkt z Číny za 1/5 ceny originál dielu a tomu odpovedajúca kvalita. Celkovo dávam hodnotenie 5/10, stále lepšie ako prasknutá originálna palubovka.

Zobrazit přílohu 52512 Zobrazit přílohu 52513 Zobrazit přílohu 52514 Zobrazit přílohu 52515
Zobrazit přílohu 52516
Zdravím, Chtěl bych se zeptat jaka byla náročnost na výměnu? je k tomu něco speciálního potřeba ? Mám GHčko cca týden a tam ta palubka je taky prasklá a lepkavá. lehce mi to štve :D

Díky. T.

Zdravím, Chtěl bych se zeptat jaka byla náročnost na výměnu? je k tomu něco speciálního potřeba ? Mám GHčko cca týden a tam ta palubka je taky prasklá a lepkavá. lehce mi to štve :D

Díky. T.
Ahoj delal jsem to pred dvema lety , narocne to az tak neni , ale pokud nevis postup tak te to zbrzdi a hledas jak to dat dolu . A zas pak na zpet na prvni strance jsem zdilel video ke fakt ze ta zenska to brala jak s krumpacem. ale aspon ja dle toho jsem videl co a jak kde sundat abych to mohl vymenit. po ruce jsem mel jen klice (s racnou) krizovy sroubovak a plastovou spachtli na vycvakavani tech plastu. pokud jsi alespon trosku zrucny tak to zvladnes. me hodne pomohlo video .jediny z ceho ja mel strach tak byl konektor na Airbag na moje prsty velmi jemny

Ahoj delal jsem to pred dvema lety , narocne to az tak neni , ale pokud nevis postup tak te to zbrzdi a hledas jak to dat dolu . A zas pak na zpet na prvni strance jsem zdilel video ke fakt ze ta zenska to brala jak s krumpacem. ale aspon ja dle toho jsem videl co a jak kde sundat abych to mohl vymenit. po ruce jsem mel jen klice (s racnou) krizovy sroubovak a plastovou spachtli na vycvakavani tech plastu. pokud jsi alespon trosku zrucny tak to zvladnes. me hodne pomohlo video .jediny z ceho ja mel strach tak byl konektor na Airbag na moje prsty velmi jemny
Super díky za info

Back